ELEKTRISK aaL web

Elektrisk Ål

Elektrisk Ål tager dig med på tropiske eventyr, der er fyldt med elektrificerende rytmer på tværs af genre som tropiske og Latinske og afro-caribianske rytmer, solskin og champeta flavor for fuld udblæsning.

Den elektriske ål er en meget gammel skabning, der kommer fra en fortidig futuristisk verden og flyder rundt i de tropiske farvande. Elektriske ål befinder sig i ferskvand i Amazonas- og Orinoco-flodbassinerne i Sydamerika i flodsletter, sumpe, åer, små floder og kystsletter. De lever ofte på mudrede bunde i roligt eller stillestående vand.

Arten er så usædvanlig, at den er blevet omklassificeret flere gange. Da den oprindeligt blev beskrevet af Carl Linné i 1766, brugte han navnet Gymnotus electricus og placerede den i samme slægt som Gymnotus carapo, som han havde beskrevet flere år tidligere.

Det var først omkring et århundrede senere, i 1864, at den elektriske ål blev flyttet til sin egen slægt Electrophorus af Theodore Gill. Siden blev den elektriske ål betragtet som tilstrækkelig særlig til at have sin egen familie, Electrophoridae.

Elektrisk Ål

Fredag 7. oktober 2022

20.00
21.00Skum Ølbar
22.00Hold An
23.00Elektrisk Ål

Kan opleves på:

Kategori: Musik / Knejpe Festival

Knejpe bands 2022

No posts

tattoo 2023