Mia Guldhammer & Morten Alfred Høirup feat. Charlotte Andersson (DK/SE)

Mia Guldhammer & Morten Alfred Høirups levende tilgang til – og fornyelse af – den dansk sang- og musiktradition har sammen med deres egne kompositioner og deres tætte samspil med publikum allerede vakt opmærksomhed ikke bare i Danmark, men også internationalt.

Den danske folkemusiktradition er rig på fantastiske sange af mange forskellige slags. Der er glade sange og lystige skæmteviser, men der er også dybe og inderlige ballader med beretninger om svigt, længsel og evig kærlighed.

Sangene arrangeres for stemmer, guitar og dronebox og krydres med ‘mundmusik’ og instrumentale stykker inspireret af såvel traditionel som ny-komponeret musik fra Danmark. Publikum inddrages, de synger med på omkvædene og tager dermed del i at skabe en helt særlig aften.

CA 1 1

Gæst: Charlotte Andersson

Saxofon og sang

Charlotte er uddannet saxofonist, sanger og organist, og har bl.a. gæsteoptrådt i Det Kgl. Kapel, DR Symfoniorkester og Operaen i Malmø. Andersson har turneret med barokmusik og nyere kompositionsmusik i Norden, Storbritannien, USA og Sydkorea. Hun var med til at starte Copenhagen Saxophone Quartett, med hvem hun modtog DRs P2 Pris i 2003 for bedste kammermusikindspilning. Charlotte er desuden kendt for sit arbejde med trioen Petri-Fischer-Andersson (med blokfløjtespiller Michala Petri og jazzguitarist Jacob Fischer), og med komponist og jazzpianist Thomas Clausen.

Morten Alfred Høirup: Guitar, mundharmonika, sang

Mia Guldhammer: Vokal, dronebox, perc.

Gæst: Charlotte Andersson: Saxofoner, sang

Mia Guldhammer & Morten Alfred Høirup feat. Charlotte Andersson (DK/SE)

Fredag 6. oktober 2022

20.00Borgerkroen
21.00Café Valdemar
22.00
23.00Toldkammeret

Kan opleves på:

Kategori: Musik / Knejpe Festival

tattoo 2023

Hovedsponsor

Wiibroe
HN Tag entreprise

Sponsor

Lokalbolig
ACEL
Helsingør PAVA Center
Petersen Ure-Smykker
Spar Nord
Willads & Vibe-Hastrup
SKF logo black RGB