Kulturværftet og Toldkammeret genåbner

Nu kan vi endelig byde dig velkommen igen på Kulturværftet og Toldkammeret. Læs mere om, hvad vi åbner, og om hvordan vi sikrer, at du får et hyggeligt og sikkert besøg hos os.

Vi glæder os til at se dig snart igen!

Vi genåbner gradvist. Det betyder, at du kan spise og opleve koncerter udenfor i gården på Toldkammeret. I spisehuset kan du både spise indenfor på Kulturværftet og ude på havnefronten. Og biblioteket og museerne omkring os er allerede åbnet.

Følg fortsat status på udskudte og ændrede arrangementer på kuto.dk/corona

Rejer og rosé

Det er nu muligt at spise frokost og drikke eftermiddagskaffe i Toldkammerets gård. Alle hverdage kl. 11-16, når vejret holder tørt, kan du købe rejemadder og et glas rosé, dagens frokost, en særlig børnetallerken, sodavand, øl, kaffe og softice fra en foodtruck i gården.

Vi har plantet en masse blomster i gården.

Der er lækre stjerneskud på menuen i Spisehuset i Kulturværftet. Her er der mulighed for at spise både indendørs og udendørs.

Værftets Madmarked har fået et pift og har skabt mere plads mellem bordene og hyggekrogene, og der er kommet nye rekreative miljøer.

Torsdagskoncerter i Toldkammergården

Fra den 18. juni og seks uger frem kan du opleve urban jazz hver torsdag kl 16-17.30 i Toldkammergården, når nye navne går på scenen.

Sommerworkshops

Fra juli byder Billedskolen på fem fine workshops for børn, der elsker at tegne og være kreative og synes at sommerpausen i Billedskolen er lidt for lang. Lær at tegne alt fra tegneseriestriber og monstre til manga og alverdens dyr.

Hyg og Byg

Vil man prøve en sav eller boremaskine og bygge huse, skibe eller noget virkelig højt, så er der igen i år Hyg og Byg i Toldkammergården (vi har virkelig mange søm, der skal bankes i et sted…) Der er fri entré og ingen tilmelding – børn under 7 år skal have en voksen med.

Biblioteket

Biblioteket åbner endnu mere. Udover at låne bøger må du igen slå dig ned med en bog indenfor. Det er også muligt at bruge bibliotekets studierum igen. Læs mere på Helsbib.dk

Værftsmuseet

Engang blev der bygget skibe her på værftet. Værftsmuseet er historierne om slid, støj, møg, stolthed og sammenhold i en svunden tid. Se åbningstiderne her.

M/S Museet for Søfart

Nåede du ikke Kløvedal-udstillingen i vinter, har du chancen nu. Udstillingen er forlænget frem til den 31. oktober. Museet har åbent fra tirsdag til søndag og holder som vanligt lukket om mandagen.

Rundt om Kronborg

I Juli er der byvandring “Rundt om Kronborg” med André Andersen alle onsdage og fredage kl 12. Slottet er åbent dagligt kl. 10-17.

Møder og events

Er det blevet tid til at variere video-møderne med møder fysiske? Eller går I med planer om events eller firmaarrangementer?

Foreninger

Gennem året benytter flere end 50 foreninger Kulturværftet og Toldkammerets faciliteter. Efter de gældende retningslinjer om forsamling har vi nu atter mulighed for at lægge rum og rammer til jeres aktiviteter.

Din sikkerhed

Ifølge de gældende regler har vi nu mulighed for at lægge rammer til forsamlinger på op til 50 personer samt koncerter for et siddende publikum på op til 500 publikummer. Alt sammen naturligvis under forudsætning af, at de sundhedsmæssige bestemmelser og retningslinjer overholdes.

Vi sikrer din sikkerhed ved at:

  • Stille håndsprit og overfladedesinfektion til rådighed for dig, når du besøger os.
  • Sørge for minimum 1 meters afstand mellem deltagere i møder/ gæster i vores spisehuse / publikummer til vores arrangementer.
  • Alle fælles kontaktpunkter som håndtag, armlæn o.l. aftørres før eksterne møder. Er der arrangementer eller møder samme dag aftørres mellem møderne.
  • Sørge for skiltning ved indgangene, toiletter og elevatorer og ved alle lokaler mv. iht. retningslinjerne og Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Sundhedsstyrelsens anbefalinger

  • Vask dine hænder ofte eller brug håndsprit
  • Host eller nys i dit ærme
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
  • Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
  • Hold afstand og bed andre tage hensyn