Hjertekammer_solo

Faste arrangementer

croquis aftner i toldkammeret

Hver mandag / kl. 19.00-21.00 / Blomstersalen
50 kr.
/ Betal i Spisekammeret

Første croquis-mandag i 2020 er den 13. januar.
Hver mandag aften kan du tegne croquis i Toldkammeret. Her hylder vi udgangspunktet for croquis-tegningen, skitsen og de korte stillinger, der opøver kunsten at indfange det umiddelbare indtryk, og føre det uden om hjernen og via armen ned på papiret.

Hold øje med Spisesedlen for evt. aflysninger. Her annoncerer vi også løbende, hvis der er decideret undervisning på aftenen. Alle er velkommen uanset niveau og der vil altid være et program, du kan følge.

croquis2

PRAKTISK INFORMATION

Medbring selv materialer – bedst er billigt papir, kardus, avispapir o. lign minimum A3 format og gerne tegneredskaber der sværter godt, som f.eks. tegnekul, sort eller rødkridt eller grafitstifter fx B6. Du kan låne et tegnebræt.

Til croquis-aftenerne er der ingen tilmelding – du møder bare op lidt før kl 19.00. Arrangementet foregår i Blomstersalen. Det koster 50 kr., og der købes billet i Spisekammeret. Tag 10 kr. med hvis du vil have kaffe eller the undervejs.

Hvis du vil spise med til fællesspisning inden, skal du huske at tilmelde dig på forhånd her: Spisesedlen
På Spisesedlen kan du altid se dagens menu og hvad der ellers foregår i Toldkammeret.

Toldkammeret

TVÆRPOLITISK SAMTALEFORUM

Et åbent forum for den fælles samtale om samfund, politik og livsmuligheder.

Datoer offentliggøres løbende på Spisesedlen, kl. 19.15 – 20.15

Formålet med dette forum er at give alle mulighed for at udtrykke holdninger og samtale som borgere og medborgere i et åbent forum, hvor der er højt til loftet, og plads til både skarpe meninger og en sund latter.

Og vi ønsker, at den gode, konstruktive samtale har frit løb blandt mennesker. Derfor inviterer vi jer deltagere til sammen med os i arbejdsgruppen at diskutere emner af essentiel karakter.

Samtaleforum foregår i forbindelse med fællesspisning i Toldkammeret – udfra devicen at “når man skræller gulerødder sammen, kan man altid finde ud af at tale sammen”.

HF_boks_web
HF_boks2_web
HF_boks3_web
HF_boks_web

Heartfulness Meditation

Oplev Heartfulness Meditation – mere glæde – mere ro – mere nærvær.

Hver mandag / kl. 16.30-17.45 / Blomstersalen / Fri entré – ingen tilmelding

Har du lyst til at lære at meditere? Alle der er fyldt 16 år kan deltage i denne åbne Heartfulness Workshop.

yoga_kuto2
yogafigur_web

Yoga og Mindfulness

Info: Toldkammeret Lille Sal / Pris 75 kr. / Tilmelding nødvendig – se nedenfor

Flere datoer:
Tirsdage fra 23. juni til 11. august kl. 9.30-10.45
Torsdage fra 25. juni til 23. juli kl. 17.30-18.45
Torsdage
fra 6. august til 17. december kl. 16.30- 17.45


Med yoga og mindfulness øger du din bevidsthed og forbedrer din sundhed både mentalt og fysisk. Gennem øvelser, stræk og simple vejrtrækningsteknikker kan du:

  • genoplade mentalt
  • styrke dine knogler og muskler
  • forstærke dine sanser
  • opnå bedre balance
  • skabe ro og rummelighed.

Toldkammeret tilbyder yoga i sommeren og efteråret 2020 i samarbejde med Nordic Awareness by Ditte Peppink. På dette hold er der plads til dig, som du er. Her er ingen spejle og forventning om præstation. Her kan du trække vejret frit, finde ro, mærke din krop og lytte til dit hjerte. Personlig træner og yogalærer Ditte Peppink vil guide dig til mindre stress, en sundere krop og større bevidsthed. Du kan deltage på dit helt eget niveau uanset form, og du behøver ikke have kendskab til mindfulness eller yoga.

PRAKTISK
Kom i løstsiddende tøj, tag din egen måtte med, et tæppe, trøje og evt. en pude med til afspænding. Måtter kan evt. lånes. Timen er for alle, der kan komme ned på en måtte og op igen uden hjælp. Du skal være fyldt 12 år for at deltage. Der er toiletfaciliteter, dog ikke bademulighed, men du kommer typisk ikke til at svede til denne time. Vi overholder naturligvis alle forholdsregler, men vær opmærksom på, at al træning og færden foregår på eget ansvar.

TILMELDING
Der er et begrænset antal pladser, så det er vigtigt, at du tilmelder dig. Det koster 75 kr. pr. gang. Din tilmelding er registreret, når du har overført 75 kr. til mobile pay 21 93 22 08. Det er vigtigt, at du anfører den dato, du gerne vil deltage. Er der udsolgt, vil du få pengene retur. Der ydes ikke refusion for udeblivelse eller afbud samme dag.

For mere information kan du kontakte mig på ditte@vialuna.dk eller tlf. 21 93 22 08

Arrangør: 
Ditte Peppink / Personlig træner og yogalærer / Nordic Awareness
Tlf. +45 21 93 22 08 / Mail: ditte@vialuna.dk / Facebook.com/dittepeppink.dk