Hjertekammer_solo

Faste arrangementer

croquis aftner i toldkammeret

Hver mandag / kl. 19.00-21.00 / Blomstersalen
50 kr.
/ Betal i Spisekammeret

Første croquis-mandag i 2020 er den 13. januar.
Hver mandag aften kan du tegne croquis i Toldkammeret. Her hylder vi udgangspunktet for croquis-tegningen, skitsen og de korte stillinger, der opøver kunsten at indfange det umiddelbare indtryk, og føre det uden om hjernen og via armen ned på papiret.

Hold øje med Spisesedlen for evt. aflysninger. Her annoncerer vi også løbende, hvis der er decideret undervisning på aftenen. Alle er velkommen uanset niveau og der vil altid være et program, du kan følge.

croquis2

PRAKTISK INFORMATION

Medbring selv materialer – bedst er billigt papir, kardus, avispapir o. lign minimum A3 format og gerne tegneredskaber der sværter godt, som f.eks. tegnekul, sort eller rødkridt eller grafitstifter fx B6. Du kan låne et tegnebræt.

Til croquis-aftenerne er der ingen tilmelding – du møder bare op lidt før kl 19.00. Arrangementet foregår i Blomstersalen. Det koster 50 kr., og der købes billet i Spisekammeret. Tag 10 kr. med hvis du vil have kaffe eller the undervejs.

Hvis du vil spise med til fællesspisning inden, skal du huske at tilmelde dig på forhånd her: Spisesedlen
På Spisesedlen kan du altid se dagens menu og hvad der ellers foregår i Toldkammeret.

Toldkammeret

TVÆRPOLITISK SAMTALEFORUM

Et åbent forum for den fælles samtale om samfund, politik og livsmuligheder.

Datoer offentliggøres løbende på Spisesedlen, kl. 19.15 – 20.15

Formålet med dette forum er at give alle mulighed for at udtrykke holdninger og samtale som borgere og medborgere i et åbent forum, hvor der er højt til loftet, og plads til både skarpe meninger og en sund latter.

Og vi ønsker, at den gode, konstruktive samtale har frit løb blandt mennesker. Derfor inviterer vi jer deltagere til sammen med os i arbejdsgruppen at diskutere emner af essentiel karakter.

Samtaleforum foregår i forbindelse med fællesspisning i Toldkammeret – udfra devicen at “når man skræller gulerødder sammen, kan man altid finde ud af at tale sammen”.

HF_boks_web
HF_boks2_web
HF_boks3_web
HF_boks_web

Heartfulness Meditation

Oplev Heartfulness Meditation – mere glæde – mere ro – mere nærvær.

Hver mandag / kl. 16.30-17.45 / Blomstersalen / Fri entré – ingen tilmelding

Har du lyst til at lære at meditere? Alle der er fyldt 16 år kan deltage i denne åbne Heartfulness Workshop.

Ditte
lotus
yogafigur_web

Yoga & Mindfulness

Hver torsdag/ kl. 16.30-17.40 / 50 kr. / Tilmelding nødvendig – se nedenfor


Toldkammeret byder på yoga i samarbejde med Nordic Awareness by Ditte Peppink. I denne yoga-praksis er der plads til dig, som du er. Her er ingen spejle og forventning om præstation. Her kan du trække vejret frit, finde ro, mærke din krop og lytte til dit hjerte. Personlig træner og yogalærer Ditte Peppink vil guide dig til en sundere krop og en større bevidsthed, og du kan deltage på dit helt eget niveau.

Praktisk
Kom i løstsiddende tøj, og tag gerne et tæppe el. trøje og en pude med til afspænding. Måtter kan lånes. Timen er for alle der kan komme ned på en måtte og op igen uden hjælp. Du skal være fyldt 12 år for at deltage. Der er en begrænset antal pladser, så det er vigtigt at du tilmelder dig. Vi slutter ca. 17.40, så du kan nå at komme med til fællesspisning på Toldkammeret. Der er toiletfaciliteter, og et rum til omklædning. Der er ikke bademulighed, men du kommer typisk heller ikke til at svede til denne time.

Tilmelding
Det koster 50 kr. pr. gang og du tilmelder dig fra gang til gang. Din tilmelding er registreret når du har overført 50 kr. via Mobile Pay til 21932208. Hvis I er flere der overfører sammen, bedes du sende navne på samtlige deltagere på sms 21932208. Såfremt der er udsolgt, vil du få pengene retur.

For mere information kan du kontakte mig på ditte@vialuna.dk eller tlf. 21 93 22 08

Arrangør: 
Ditte Peppink / Personlig Træner & Yogalærer / Nordic Awareness
Tlf. +45 21932208 / Mail: ditte@vialuna.dk / Facebook.com/dittepeppink.dk

mor og barn
lotus
Ditte

Familie yoga i vinterferien

Torsdag 13. feb. / kl. 15.00-16.00 / Alder: fra 5 år / 50 kr. / Tilmelding nødvendig – se nedenfor


Vil du fantasere om at svæve på en sky, og lege at du er en LØVE, en KOBRA eller en SOMMERFUGL ? Så er yoga helt sikkert noget for dig og din familie.

Der bliver også tid til at være helt stille , så du kan lytte til dit hjerte og høre hvordan du trækker vejret. Yoga handler aldrig om præstation, men om at forbinde krop og sind, og om være nysgerrig på at lære dig selv og din krop bedre at kende.

TID OG STED:
Toldkammeret tilbyder Yoga for børnefamilier torsdag den 13. februar 2020 kl. 15-16 i samarbejde med Nordic Awareness by Ditte Peppink.
Lokale: Lille sal på 1. etage. Adresse: Havnepladsen 1, 3000 Helsingør.
Vi slutter kl. 16, så du kan nå at komme med til klippe-klistre værksted og fællesspisning som også foregår i Toldkammeret i vinterferien.

UNDERVISNING:
Personlig træner og yogalærer Ditte Peppink vil guide dig og til en sundere krop, og tage sig kærligt af både store og små. Du deltager sammen med dit barn i øvelserne, så det er ikke tilladt at kigge på. Børn skal være fyldt 5 år for at deltage, og det er forældrene der har ansvaret for børnene.

PRAKTISK:
Kom i løstsiddende tøj, og tag gerne tæppe/trøje og sokker med til afspænding Måtter kan lånes. Der er en begrænset antal pladser og måtter, så det er vigtigt at du tilmelder dig og skriver om du vil låne måtte.(Først til mølle)Tilmeldingen er først gået igennem når betaling er modtaget.

TILMELDING:
Det koster kr. 50,- pr. person uanset om man er barn eller voksen. Tilmelding er registreret når du har overført kr. 50,- pr. person til MP 21932208. HUSK at skrive dato i kommentarfeltet og antal børn og voksne der deltager. Hvis du/I vil låne en måtte bedes du efterfølgende sende en sms om hvor mange din familie har brug for til 21932208.

OBS: DER YDES IKKE REFUSION OG BILLETTEN GODTGØRES IKKE VED UDEBLIVELSE ELLER AFBUD. Toldkammeret og Nordic Awareness kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle sk

Arrangør: 
Ditte Peppink / Personlig Træner & Yogalærer / Nordic Awareness
Tlf. +45 21932208 / Mail: ditte@vialuna.dk / Facebook.com/dittepeppink.dk

PECHA KUCHA

PECHA KUCHA NIGHT

Pecha Kucha er japansk for “sniksnak” og en Pecha Kucha Night er en aften hvor personer med noget på hjertet præsenterer deres arbejde, idéer eller visioner.

De fortæller i formatet 20 x 20, det vil sige at de har 20 elementer og præcis 20 sekunder til at fortælle om hvert element, det giver en præsentations tid på 6. min. og 40 sek.

Et element kan være er billede, en lydklip, et digt, en performance eller lignende.

Oplægsholderne er alle nogen der brænder for noget, det kan være kunstner, designer, musikere, opfinder eller andre med inspirerende projekter og idéer. Det eneste krav er at de holder sig inden for den stramme ramme på 20 x 20, det giver skarpe præsentationer der er inspirerende at lytte til.

Pecha Kucha Night er er japansk koncept der startede i 2003, nu afholdes det i mere end 1000 byer rundt om i verden.