FÆLLESSPISNING

Mandag – fredag kl. 18.00

TILMELDING

Pladsreservationer modtages indtil kl. 17.00 og skal indfries på Toldkammeret senest kl. 17.45 før fællesspisningen.

Du kan også tage chancen og møde op med familie og venner i døren og købe en plads ved bordet, hvis der er flere tilbage.

fællesspisning

Fællesspisningerne i Toldkammeret er for alle, og vi spiser sammen kl. 18.00 på hverdage i Spisekammeret.

Spisekammeret er åben mandag-fredag fra kl. 16.00, hvor I er velkomne i til at hænge ud, drikke god kaffe og hygge med bordtennis, bob, brætspil og klippe-klistrer.

Der er tit arrangementer lige efter fællesspisningen. Her åbner vi dørene til Toldkammerets Store Sal en halv time før arrangementet begynder.

Det koster 50 kr. pr. person – børn under 3 år gratis, men skal tilmeldes på lige fod med voksne.

OBS! Der er et antal begrænsede pladser.

Vi glæder os til at se jer – husk, vi spiser kl. 18.00, så kom i godt tid.

SPISESEDLEN

Få et overblik over, hvad I skal spise og hvad I kan opleve i forbindelse med fællesspisningerne i Toldkammeret ca. tre uger frem.

Hver onsdag er vegetardag. Til alle retter serveres brød og olivenolie.

RUNDT OM DE LANGE BORDE

ALLE HVERDAGE I TOLDKAMMERET FRA DEN 15. AUGUST

Nye fællesskaber åbner sig op i hjertet af Helsingør, når Toldkammeret fra den 15. august slår dørene på til fællesspisninger på alle hverdage. Ved langbordene blander unge som gamle sig med foreningslivet og byens kreative ildsjæle på ægte højskolemanér.

Før fællesspisningerne er der hyggelige aktiviteter for hele familien, hvor I kan spille spil, klippe-klistre eller udforske det levende kulturhus.

Efter fællesspisningerne kan du opleve forskellige arrangementer som fortælleaftener, saloner, swingdans, eller noget helt fjerde. Find alle arrangementer på SPISESEDLEN.

Bestil en plads til fællesspisning på Dinnerbooking.com (pladsreservationer modtages indtil kl. 17.00 og skal indfries på Toldkammeret senest kl. 17.45 før fællesspisningen). Du kan også tage chancen og møde op med familie og venner i døren og købe en plads ved bordet, hvis der er flere tilbage.
OBS! Der er et antal begrænsede pladser.

Det koster 50 kr. pr. person – gratis for børn under 3 år.

Vi glæder os til at se jer – vi spiser kl. 18.00.

IMG_3339
diploma_png_616_201809_5b964e247b5db
food3