ARTLAB

FOR UNGE FRA 14-20 ÅR

<< Tilbage til sæson 2018-19           << Tilbage til Billedskolen

Today I Died 273 time
FullSizeRender
IMG_1512_low
IMG_2930
IMG_8358-2_low
Skærmbillede 2018-08-15 kl. 15.51.48
Skærmbillede 2018-08-15 kl. 15.53.40
Jacob_Tækker
IMG_8868
Resized_20180316_095412
Jacob_Tækker
FullSizeRender (1)

ARTLAB

Art Lab er et hold for unge, som gerne vil eksperimentere og dygtiggøre sig. Og som måske drømmer om en uddannelse inden for design, billedkunst, arkitektur, scenografi eller lign.

Hold 9: 14-20 år
Underviser: Jacob Tækker
Tid: Mandag kl 16.00-19.00
Pris: 2.400 kr. (ratebetaling)
Varighed: 24 undervisningsgange.

HVAD ER ARTLAB

ArtLab er Helsingør Kommunes nye vejlednings- og undervisningstilbud, som giver unge indsigt i personlig udvikling af talent, uddannelses og erhvervsmuligheder indenfor de kunstneriske og kreative uddannelser.

ArtLab er opdelt i en gratis og en betalende del afhængig af, hvor meget man vil involvere sig. Her kan du læse om de to muligheder:

 

ARTLAB på Billedskolen

med samarbejde og besøg på de kunstneriske uddannelser
Hvis man har brug for undervisning og vejledning på højt kunstnerisk niveau, samt konkret vejledning i forhold til ens egne værker, få udstillingsmuligheder og mulighed for at netværke med det helt unge danske kunst- og studiemiljø, så skal man tilmelde sig ArtLab holdet på Billedskolen.

Det koster kr 2.400 for 24 undervisningsgange, mandage kl 16.00-19.00 (kan betales over 8 gange, og der er også mulighed for at søge Friplads via Kommunens

ARTLAB på Ungdomsskolen

Ud over at deltage på Artlab holdet, kan man også deltage i tre ganges coaching på Ungdomsskolen. På holdet lærer du at tage lederskab og styre dit liv i den retning, der gør, at du oplever personlig succes. Her vil der være fokus på afklaring af fremtidsmuligheder.

Jacob_Tækker
Statens Kunstfond logo

ARTLAB støttes af Statens Kunsfond.

BILLEDSKOLEN__TK
US_logo

MØD EN SAMTIDSKUNSTNER

”Mød en samtidskunstner” er et gratis tilbud til skoler og gymnasier, hvor man får besøg af billedkunstner og ARTLAB underviser, Jacob Tækker.

I gennem Jacob Tækkers egen beretning om at gå fra at være et ungt søgende menneske, og til at blive en højaktuel samtidskunstner, hører man om hvad der er brug for af viden og indsigt, hvis man som ung er nysgerrig på at vælge den kunstneriske og kreative retning.

Hvor meget tid skal man investere? Hvordan opdager man, om man har et talent? Hvad betyder fællesskaber med andre ligesindede for ens egen udvikling? Og sidst men ikke mindst; Hvad manglede Jacob Tækker selv i sin egen udviklingsproces, og hvad var det, som blev afgørende for hans uddannelses- og karriere valg?

Med støtte fra Statens Kunstfond har Billedskolen i Toldkammeret og Helsingør Ungdomsskole fået midler til at tilbyde kreative unge nogle undervisnings- og vejledningstilbud, hvor de netop kan få afklaret mange af disse spørgsmål.

Forløbet ”Mød en samtidskunstner”, varer 1 lektion og kan bookes ved henvendelse til leder af Billedskolen, Mini Blume. Skriv til: mmb03@helsingor.dk