OM BILLEDSKOLEN TOLDKAMMERET

I Billedskolen i Toldkammeret mødes børn og unge fra 6-20 år i et fællesskab, hvor der er plads til begejstring og fordybelse i et kunstnerisk og kreativt miljø. Her får de mulighed for at undersøge og udvikle teknik, materialekendskab, formsprog og indhold i forskellige kunstarter. Billedskolen underviser i tegning, maleri, skulptur og installation, design, arkitektur, animation, og nyere digitale udtryksformer.

Der er tilknyttet en gruppe af kunstnere, som underviser og indgår i udviklingen af nye initiativer. Underviserne og assistenterne på Billedskolen er alle udøvende kunstnere med stor undervisningserfaring.

Der bliver lagt vægt på en åben dialog for at fremme det bedst mulige miljø for en faglig, pædagogisk og social udvikling. Med undervisernes smittende begejstring og åbenlyse engagement i Billedskolen og deres elever har Billedskolen i Toldkammeret ikke kun et højt fagligt niveau, men også et særdeles attraktivt socialt miljø at byde på.

Sæson 2019-2020

Sæsonstart: Sæsonen starter i uge 38, september 2019 og løber frem til slutningen af april 2020. Der er ikke undervisning i skolernes ferier.

ÅRETS GANG I BILLEDSKOLEN

EFTERÅR 2019

UGE 38: Sæsonstart i Billedskolen

UGE 42: Vi holder Efterårsferie

UGE 50: Billedskolen holder løbende juleafslutning denne uge.

FORÅR 2020

Billedskolen starter efter juleferien i uge 2, 2019

Der er ingen undervisning i vinterferien i uge 7 og i påskeferien.

Sæsonafslutning uge 14/15

KONTAKT

 

Billedskolen i Toldkammeret
Havnepladsen 1, 3000 Helsingør

Mini Blume, leder af Billedskolen i Toldkammeret
Tlf.: +45 25 31 20 42
E-mail: mmb03@helsingor.dk