NYE HOLD PÅ VEJ
SÆSON 2019-2020

Billedskolen i Toldkammerets sæson-program for 2019-2020 offentliggøres i forbindelse med forårsudstillingen den 26. april 2019.

Tilmelding starter primo maj. Sæsonen starter i uge 38, september 2019 og løber frem til slutningen af april 2020.

 

sommer i Toldkammeret

Billedskolen i Toldkammeret byder på masser af spændende sommer-workshops for både voksne og børn. Lær fx at tegne manga-tegninger eller tag en voksen med og lav totem-masker. Hele sommeren er der Hyg & Byg i gården – det er gratis og uden tilmelding.  Her kan du læse mere om alle workshops og købe billet:

KLIK HER

NYHED:
weekendkursus
for voksne

Lørdag-søndag 11.-12. maj + 18.-19. maj

Over to weekender sætter Marie J. Engelsvold fokus på din bevidsthed, din evne til at fordybe dig, og på hvordan du udvider din kunstneriske og kreative måde at udtrykke dig på.


køb billet her

BILLEDSKOLEN


På Billedskolen udfolder børn, unge og voksne deres kunstneriske sider under vejledning af professionelle billedkunstnere og designere. Ofte deltager Billedskolens hold og undervisere også i projekter uden for vores eget hus. Klik her og se nyt fra Billedskolen.

DET GØR VI OGSÅ

Billedskolen er en aktiv medspiller i skole og dagtilbud. I Helsingør Kommunes kulturkatalog, Kulturens Børn, er Billedskolen vært og samarbejdspartner i flere projekter rettet til skoler.

LÆS MERE

KONTAKT

Billedskolen i Toldkammeret
Havnepladsen 1
3000 Helsingør

Mini Blume
Leder af Billedskolen
Tlf: +45 2531 2047
mmb03@helsingor.dk