Skab jer sammen er en konkurrence hvor Åbent Kontor i Toldkammeret sætter 25.000 kr. på højkant, som du og dine venner kan vinde retten til at bruge på et fællesskabende kulturprojekt i Helsingør.

Ideen skal være et kulturprojekt der kan engagere andre til at være med, og I skal være klar til at dyste for den. Kulturprojektet skal gennemføres i Helsingør Kommune, men I behøver ikke at bo her for at være med i konkurrencen.

I skal være en gruppe på mindst tre personer, der kan følge idéen helt til dørs, og projektet skal være til glæde for og gerne involvere rigtig mange.

Ansøgningen må max. fylde en A4 side eller være en video på max. 3 minutter.Ansøgningen indsendes til elektronisk via en formular på denne side. Ansøgningerne screenes af en komité, der inviterer et antal kandidater til at fremlægge og uddybe deres idé på en pitch-aften med publikum. Vinderne udpeges ved en publikumsafstemning samme aften.

Skab Jer Sammen #2 var planlagt til at løbe af stabelen i efteråret 2020, men er blevet udsat til 2021.

Følg med her på siden og i vores nyhedsbrev hvor dato for opstart vil blive annonceret.

Hvis I vinder

Pengene kan ikke anvendes til egne honorarer, men må gerne anvendes til betaling af eksterne leverandører som fx artister, undervisere og lign. Det må også gerne indgå i en medfinansiering i forbindelse med yderligere fundraising.Projektgruppen skal ved projektets afslutning aflægge regnskab for projektet.

 

Om os

Åbent Kontor i Toldkammeret udbyder i samarbejde med Kulturudvalget og Kulturværftet 25.000 kr. til fremme af det borgerdrevne og borgerinddragende kulturprojekt. Det understøtter mangfoldighed og demokratiske processer, der gror nedefra og op og ud i samfundet.

 

Vi har gjort det før

Det er anden gang SKAB JER SAMMEN-konkurrencen afholdes. I februar 2020 fandt vi vinderen af den første konkurrence – Tango på kajen. Afviklingen af vinderprojektet er udsat pga. corona til den 3. juli 2021.

KV_NEG_LYS copy
HK_LOGO_HVID_CMYK