Åbent Kontor i Toldkammeret gør det igen og sætter 25.000 kr. på højkant, som du og dine venner kan vinde retten til at bruge på et fællesskabende kulturprojekt i Helsingør.

Ideen skal være et kulturprojekt der kan engagere andre til at være med, og I skal være klar til at dyste for den. Kulturprojektet skal gennemføres i Helsingør Kommune, men I behøver ikke at bo her for at være med i konkurrencen.

I skal være en gruppe på mindst tre personer, der kan følge idéen helt til dørs, og projektet skal være til glæde for og gerne involvere rigtig mange.

Den 2. september kl. 19 lige efter fællesspisningen i Toldkammeret, kan I få en introduktion til konkurrencen, så I har god tid inden ansøgningsfristen den 8. november

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, og benyt jer af at få sparring og hjælp til at skærpe jeres ide. Hvis jeres projekt bliver udtaget, kan I også få hjælp og sparring inden pitch-aftenen.

Vigtige datoer

2. september: Introaften kl. 19 til konkurrencen lige efter fællesspisning i Toldkammeret.

24. september: Skærp jeres ide på Åbent Kontor

29. oktober: Skærp jeres ide på Åbent Kontor

8. november: Ansøgningsfrist

12. november: Alle får svar på deres ansøgning

19. november: Skærp jeres pitch

26. november: Pitch-aften i Toldkammeret

Ansøgningen må max. fylde en A4 side eller være en video på max. 3 minutter. Ansøgningen indsendes til elektronisk via en formular på denne side. Ansøgningerne screenes af en komité, der inviterer et antal kandidater til at fremlægge og uddybe deres idé på pitch-aftenen med publikum. Vinderne udpeges ved en publikumsafstemning samme aften.

TIlmelding

Hvis I vinder

Projektet skal være gennemført inden udgangen af 2021.

Pengene kan ikke anvendes til egne honorarer, men må gerne anvendes til betaling af eksterne leverandører som fx artister, undervisere og lign. Det må også gerne indgå i en medfinansiering i forbindelse med yderligere fundraising.

Projektgruppen skal ved projektets afslutning aflægge regnskab for projektet.

 

Om os

Åbent Kontor i Toldkammeret udbyder i samarbejde med Kulturudvalget og Kulturværftet 25.000 kr. til fremme af det borgerdrevne og borgerinddragende kulturprojekt. Det understøtter mangfoldighed og demokratiske processer, der gror nedefra og op og ud i samfundet.

 

Vi har gjort det før

Det er anden gang SKAB JER SAMMEN-konkurrencen afholdes. I februar vandt fandt vi vinderen af den første konkurrence – Tango på kajen. Arrangementet er udsat pga. corona til den 3. juli 2021, men det skal ikke forhindre os i at tænke stort igen.

Åbent Kontor i Toldkammeret udbyder i samarbejde med Kulturudvalget og Kulturværftet 25.000 kr. til fremme af det borgerdrevne og borgerinddragende kulturprojekt. Det understøtter mangfoldighed og demokratiske processer, der gror nedefra og op og ud i samfundet.

KV_NEG_LYS copy
HK_LOGO_HVID_CMYK