Image

Sikkerhed og regler lige nu

Senest opdateret den 7. september 2021

Her på siden giver vi dig et overblik over de regler og tiltag, der er gode at kende som kultur-gæst på Kulturværftet og i Toldkammeret.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at sende os en besked på info@kuto.dk, ligesom vi anbefaler dig at holde dig opdateret via vores nyhedsbrev.

Hvornår skal der vises corona-pas?

Der kræves ikke længere corona-pas eller test i forbindelse med kulturarrangementer eller restaurant-besøg.


Plads og afstandskrav

Fra den 14. august 2021 vil der ikke længere gælde krav om mindst 2 m2 pr. tilskuer, besøgende eller brugere i lokaler, hvortil offentligheden har adgang.

Arealkravet ophæves ligeledes for større arrangementer med stående publikum.

Endvidere ophæves kravet om, at der skal være mindst 1 meter eller ét tomt sæde mellem hver siddende tilskuer til indendørs kultur- og idrætsarrangementer med siddende publikum.

Dvs. tilstanden er tæt på normal på Kulturværftet og Toldkammeret. Det glæder vi os meget over og glæder os til at byde jer velkommen igen.

Fællesspisning i Toldkammeret

Fra mandag den 16. august er fællesspisning tilbage og Toldkammerets åbningstider er igen alle hverdage fra kl. 16.00-19.30 samt i forbindelse med arrangementer. Prisen er 75 kr. pr. person. Børn under 3 år er gratis.

Fællesspisning foregår alle hverdage kl. 17.45. Vi sidder ved langborde, og der er plads til 88 spisende gæster i lokalet.

Fællesspisning: kl. 17.45 – tilmelding herHar du spørgsmål, er du altid velkommen til at sende os en besked på info@kuto.dk, ligesom vi anbefaler dig at holde dig opdateret via vores nyhedsbrev.