Image

Din sikkerhed når du besøger Kulturværftet og Toldkammeret

Vigtig information inden dit besøg

 • Medbring gyldigt coronapas for alle der er fyldt 16 år, ID og evt. billet.
 • Bliv hjemme, hvis du føler dig syg.
 • Hold dig orienteret om retningslinjer og tryghed i dit besøg på kuto.dk/sikkerhed

Om coronapas

Du skal fremvise et gyldigt coronapas for at deltage i kulturarrangementer og spisning på Kulturværftet og i Toldkammeret. Dette gælder alle gæster, der er fyldt 16 år.

Det betyder, at du skal kunne fremvise et af følgende:

 • Et negativt resultat af en pcr covid-19-test, der er højst 96 timer gammel
  (regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget).
 • Et negativt resultat af en antigen covid-19-test, der er højst 72 timer gammel
  (regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget).
 • Et positivt resultat af en PCR-test, der er mindst 14 dage og højst 8 måneder gammel,
  (regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget)
 • Et påbegyndt vaccinationsforløb (gyldigt 14-42 dage efter datoen for 1. stik)

Dit coronapas kan være digitalt på din smartphone eller i papirformat.

Du skal kunne legitimere dig (med pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt ID-kort), så vi kan se, at du er den person, som coronapasset er udstedt til.

Kravet om coronapas gælder ikke for personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en covid-19-test samt personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19-test.


Bør du ikke få foretaget tests opfordrer vi dig til at kontakte os på info@kuto.dk. Når du henvender dig vil vi bede dig fortælle os hvilket arrangement du har billet til.


Sådan håndterer vi adgang og sikkerhed når du besøger os

Her på siden giver vi dig et hurtigt overblik over de praktiske informationer, der er vigtige for dig at kende til før, under og efter et givent arrangement. Skulle du ellers have spørgsmål, er du altid velkommen til at sende os en besked på Facebook ligesom vi anbefaler dig, at holde dig opdateret via vores  nyhedsbrev.

Reglerne nu

Ifølge de gældende regler har vi mulighed for at lægge rammer til forsamlinger på op til 10 personer samt koncerter og konferencer o.l. for et siddende publikum på op til 310 publikummer. Alt sammen naturligvis under forudsætning af, at de sundhedsmæssige bestemmelser og retningslinjer overholdes.

Cafedrift

Spisekammeret i Toldkammeret er åben for normal cafedrift fra mandag-fredag 16.00-19.30. Spisehuset på Kulturværftet er åben ligeledes åbent for normal cafedrift: mandag-fredag kl. 10.00-19.00 og weekend kl. 10.00 – 17.00.

Mundbind

På alle offentligt tilgængelige arealer på Kulturværftet og i Toldkammeret er der krav om at bære mundbind, når du bevæger dig rundt i husene. Så snart du sidder ned – enten som gæst i et af vores spisesteder eller til koncert, møde eller konference, må du tage mundbindet af.

Plads- og afstandskrav

På Kulturværftets Store Scene har vi normalt plads til 525 siddende publikummer, men til arrangementer i efteråret er der plads til færre pga. Covid19-restriktioner. Publikum kommer til at sidde med et sædes mellemrum. Det er dog tilladt at sidde i direkte forlængelse af hinanden, hvis I i forvejen har tæt kontakt til hinanden.

 

Billettering og indgang

Når du ankommer til Kulturværftet, vil du enten blive billetteret ved nødudgangene til Store Scene ud mod havnen eller inden for svingdøren til Spisehuset. Dette afhænger af, hvor mange publikum vi forventer. Inden arrangementer sender vi dig en mail med specifik information til det enkelte arrangement. Følgende er gode at huske på:

 •  Vi anbefaler, at du kommer i god tid og har dine billetter klar, så vi kan minimere kødannelse.
 • Følges I flere til koncert, opfordrer vi til, at hele selskabet ankommer på samme tid. Mangler I en eller flere personer, så vent gerne på dem udenfor.
 • Når din billet er blevet scannet, vil du af personalet i indgangen blive anvist siddeplads i salen. Pladserne bliver fordelt efter ankomst, så kom i god tid, hvis du har særlige ønsker til placering.
 • Gå ikke ind i salen på egen hånd, og respektér personalets anvisninger om placering.

Garderobe

For at minimere enhver risiko for smitte vil Kulturværftets bemandede garderobe være lukket. Sørg derfor gerne for at lade store jakker og tasker blive i bilen eller derhjemme. Har du købt garderobebillet på forhånd sammen med din billet, vil disse blive refunderet til dit betalingskort kort efter arrangementet.

Behold din plads i salen

Selvom der er andre ledige pladser i salen, skal I forblive på de anviste pladser hele koncerten eller arrangementet igennem. Dette er for at bevare god og sikker afstand mellem vores gæster. Når I er blevet tildelt pladser, vil det desværre ikke være muligt at tilføje flere gæster til selskabet – så vil I sidde sammen, så sørg for at ankomme sammen.

Vi henstiller til, at al unødig færden under arrangementet begrænses. Det er tilladt at gå i baren og på toilettet under dit besøg, men vi henstiller til, at evt. toiletbesøg og køb af drikkevarer sker før koncertstart eller i pausen.

Det er ikke tilladt at tage ophold i foyerområdet eller baren. Når du har købt dine drikkevarer, bedes du gå direkte tilbage til din plads. Det samme gælder toiletbesøg. Følg ensretningen, som vil fremgå af skiltning. De frivillige vil hjælpe til med at sikre, at der kun er det tilladte antal publikummer i foyerområdet og på toiletter ad gangen.

Når arrangementet er slut

Ved kulturelle arrangementer er følgende vigtigt: Når arrangementet er slut, skal du følge anvisningerne fra personalet, så vi undgår at stimle sammen ved udgangen. På denne måde kan vi sikre, at alle kan forlade arrangementet stille og roligt og med god afstand.

Tryghed for alle

Vi gennemfører arrangementer efter myndighedernes anvisninger for at give en tryg oplevelse for alle publikummer, frivillige og artister. Vi sørger selvfølgelig for grundig rengøring og afspritning før og efter arrangementer. Der vil være håndsprit til rådighed rundt omkring på Kulturværftet, og der er god mulighed for at vaske hænder på vores toiletter.

Vi beder ligeledes alle publikummer om at tage hensyn til øvrige gæster ved at følge Sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger og vores anbefalinger om god adfærd på Kulturværftet:

 • Vis hensyn.
 • Hold afstand.
 • Sprit dine hænder.
 • Bliv siddende på din plads under hele arrangementet.
 • Undgå at vende dig om mod dem, der sidder bag dig.
 • Vend hovedet væk fra andre, hvis I passerer tæt forbi hinanden.
 • Host og nys i ærmet, samt begræns råb og sang.
 • Brug mundbind, hvis du så føler dig mere tryg.
 • Er du syg og bange for at smitte andre, så bliv hjemme.