INFO

Yoga og mindfulness

Info: Toldkammeret Lille Sal / Pris 75 kr. / Tilmelding nødvendig – se nedenfor

Flere datoer: Torsdage fra 6. august til 17. december kl. 16.30- 17.45


Med yoga og mindfulness øger du din bevidsthed og forbedrer din sundhed både mentalt og fysisk. Gennem øvelser, stræk og simple vejrtrækningsteknikker kan du:

  • genoplade mentalt
  • styrke dine knogler og muskler
  • forstærke dine sanser
  • opnå bedre balance
  • skabe ro og rummelighed.

Toldkammeret tilbyder yoga efteråret 2020 i samarbejde med Nordic Awareness by Ditte Peppink. På dette hold er der plads til dig, som du er. Her er ingen spejle og forventning om præstation. Her kan du trække vejret frit, finde ro, mærke din krop og lytte til dit hjerte. Personlig træner og yogalærer Ditte Peppink vil guide dig til mindre stress, en sundere krop og større bevidsthed. Du kan deltage på dit helt eget niveau uanset form, og du behøver ikke have kendskab til mindfulness eller yoga.

PRAKTISK
Kom i løstsiddende tøj, tag din egen måtte med, et tæppe, trøje og evt. en pude med til afspænding. Måtter kan evt. lånes. Timen er for alle, der kan komme ned på en måtte og op igen uden hjælp. Du skal være fyldt 12 år for at deltage. Der er toiletfaciliteter, dog ikke bademulighed, men du kommer typisk ikke til at svede til denne time. Vi overholder naturligvis alle forholdsregler, men vær opmærksom på, at al træning og færden foregår på eget ansvar.

TILMELDING
Der er et begrænset antal pladser, så det er vigtigt, at du tilmelder dig. Det koster 75 kr. pr. gang. Din tilmelding er registreret, når du har overført 75 kr. til mobile pay 21 93 22 08. Det er vigtigt, at du anfører den dato, du gerne vil deltage. Er der udsolgt, vil du få pengene retur. Der ydes ikke refusion for udeblivelse eller afbud samme dag.

For mere information kan du kontakte mig på ditte@vialuna.dk eller tlf. 21 93 22 08

Arrangør: 
Ditte Peppink / Personlig træner og yogalærer / Nordic Awareness
Tlf. +45 21 93 22 08 / Mail: ditte@vialuna.dk / Facebook.com/dittepeppink.dk

  • Arrangeret af:
  • Arrangeret af: