INFO

 • Pris: 40 DKK
 • Sted:
  TOLDKAMMERET / Gården
  Havnepladsen 1
  3000 Helsingør
 • Tid: 7. Juli 2018 12.00 - 21. Juli 2018 12.00
 • Kategori: Dans, Koncerter

Musik & Dans: Xiame Degas & Tropa

Denne sommer byder vi på live-musik og dans i Toldkammergården med tre ekstraordinære nedslag i det hyggelige gårdmiljø. Få godt gang i blodomløbet med bands som Tango Catz, Xiame Degas & Tropa og Toldkammerbandet. Sæt krydderi på disse tre eftermiddage med forrygende musik, dans, hyggestemning og gode sommer-vibes.

I den hyggelige gård er der caféborde og stole samt et dansegulv. Musikken og menukortet kan nydes, og vi tror, at du får svært ved at holde dig fra dansegulvet.

I den hyggelige gård er der caféborde og stole samt et dansegulv, musikken og menukortet kan nydes, og vi tror, at du får svært ved at holde dig fra dansegulvet.

Lørdag den 14. jul, kl. 12.00 – 14.00:
‘Xiame Dégas & Tropa’ er et world-orkester med stærke rødder i det afro-brasilianske musikunivers. Livsglæden er tydelig i de originale kompositioner, der gennem melankolske melodier og poetiske tekster, bevæger sig i en rytmisk og harmonisk mangfoldighed.

Bandets musikere har efternavnene som Agbedoglo, Dégas, Bravo, Pedersen og Sommer, hvilket taler sit tydelige sprog om et samarbejde på tværs af kulturer.

“Med Tropa har jeg fundet det perfekte hold, der kan udtrykke de tanker, ideer og følelser der ligger bag mine kompositioner,” siger Xiame Dégas, der er vokset op i en storfamilie, hvor musik og kreativitet har været et naturligt omdrejningspunkt for familiens identitet.

Musikken er på samme tid iørefaldende, genkendelig, overraskende og nyskabende.

Bandmedlemmer:

Xiame Dégas – Lead Vokal, Akustisk Guitar & Piano

Balalli Degas – Percussion

Julie Dégas – Lead Vokal & Percussion

Magnus La Cour Bravo – El. Bas

Simon Sommer – Tenor & Sopran Sax

Malte Nordtorp Pedersen – Trompet & Fügelhorn

Johanna Agbedoglo – Lead Vokal & Percussion

 • Støttet af:
 • Arrangeret af: