INFO

  • Pris: 110 DKK
  • Sted:
    Toldkammeret
  • Tid: 9. December 2021 19.30
  • Døre åbner: Kl. 19.15
  • Kategori: Ord og Viden

Words-aften: Tones and tales

Info: Pris 110 kr. / Ung 15-25 år 85 kr. / 65+ år 85 kr. / Fællesspisning i Spisekammeret kl. 17.45 – tilmelding her


Image

Når musik og fortælling smelter sammen.

I aften har vi skiftet en fortæller ud med en musiker. Historierne fortælles nemlig til livemusik, spillet af skiftende musikere – som ikke på forhånden kender fortællingerne.

Mødet mellem skuespiller og musiker bliver således en evig undersøgelse af, hvor den improviserede underlægningsmusik bringer fortællingerne hen. Både på scenen og publikumsrækkerne vil det kunne mærkedes, af fortællingerne bæres frem af de stemninger og de følelser der opstå lige nu her. Der spilles med en eller to skuespilere efter aftale.

Martin Ammundsen er garvet turné-skuespiller med over 20 år på samvittigheden. Han er forholdsvis ny i fortæller-landskabet, men har allerede gæstet wordsaftener et par gange og etableret et fast teater-samarbejde med Words-vetetranen, André Andersen. André Andersen har manden der startede Words og er kendt som manden-med-kasketten.

Han kan få folk til at le sekundet før de græder, og det kan være svært at regne ud hvilken retning hans fortællinger stikker af i. Christian Glahn er kendt i hele det opsøgende teaters verden som en bassist der kan falde ind i enhver form for forestilling og var med til at sætte fortælling på landkortet med “Det lille turnéteaters” prisbelønnede forestilling: “Odysseus”. Den kunne opleves på wordsfestival 2010, hvor den modtog Wordsfestivalens ærespris.

Medvirkende: Martin Ammundsen, André Andersen, Christian Glahn (Kontrabas)


Image

ELSINORE EVENINGS

AFTENÅBENT ALLE TORSDAGE

Få en helt ny og eksklusiv oplevelse når Helsingørs museer og attraktioner holder aften åbent hver torsdag i efteråret og vinteren.

  • Arrangeret af:
  • Støttet af: