INFO

 • Pris: 200 DKK
 • Sted:
  Toldkammeret / Store Sal
  Havnepladsen 1
  3000 Helsingør
 • Tid: 3. September 2021 20.00
 • Døre åbner: Kl. 18.00
 • Kategori: Koncerter

Weather Report Project

Info: Ståpladser / Mulighed for garderobe / Mulighed for aftensmad i Spisekammeret fra kl. 17.30 – tilmelding her


Status 5. januar 2021: 

Weather Report Project beklager meget at måtte udsætte koncerten i Toldkammeret den 5. februar 2021.

Vi har modtaget følgende hilsen fra bandet:

“Årsagen er, at vores bassist har brækket sin skulder og overarm i et fald-uheld, og vi kan derfor ikke gennemføre den planlagte koncert.

Til gengæld vil vi være i topform og love Heavy Weather den 3. september 2021. Vi glæder os og håber vi ses!”

Koncerten udsættes til fredag den 3. september 2021
Alle billetter fra den 5. februar vil være gyldige til den 3. september 2021.


Danmarks bedste vejrudsigt. Weather Report Project hylder fusionsmusikken og leverer et show, der kan glæde enhver ægte Weather Report-fan.

Weather Report var 1970ernes og 1980ernes største fusionsgruppe med en lykkelig forbrødring af raffineret moderne jazz, verdensmusik og europæisk kompositionsmusik, og et fokus på at musikken gerne måtte være fysisk. Weather Report lukkede ned i 1986, og siden har musikere verden over ladet sig inspirere af gruppens mangefarvede og uendelige musikalske univers. Nogle af de bedste til at føre faklen videre er danske. Weather Report Project spiller den originale musik med ærbødighed, kærlighed og meget tæt på det originale udtryk. Weather Report Project magter heldigvis at gøre musikken til sin egen. Visse forløb lægger op til individuelle præstationer, og her viser musikerne deres virkelige format og puster deres egen sjæl ind i de udødelige temaer og akkordmæssige udfordringer.


Ole Visby (tenorsax), Henrik Lynbech (keyboards), Claus Nauer Reher-Langberg (bas), Thomas Ousager (percussion), Sune Rahbek (trommer).


Bemærk:
Dette arrangement skulle have været afholdt i foråret 2020 og i vinteren 2021, men blev udsat to gange pga. corona/covid-19. Købte billetter fra tidligere vil være gyldige til den nye dato. Billetkøbere har fået direkte besked.


 

 

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: