INFO

  • Pris: 30 DKK
  • Sted:
    Toldkammeret
    Havnepladsen 1
    3000 Helsingør
  • Tid: 10. November 2020 19.00
  • Døre åbner: Kl. 18.45
  • Kategori: Ord og Viden

Videnskabsforedrag: Smagen af øl

Info: Unummererede siddepladser / Blomstersalen / Varighed: kl. 19:00-21:30 / Fællesspisning kl. 17.45 – tilmelding her


Ved Brygmester Zoran Gojkovic og Erik Lund, Carlsberg Laboratorium

Hør professionelle brygmestre fortælle om gærens betydning for øllets aroma, om maltens indflydelse på farve, smag og smagsholdbarhed og om humlens rolle som smags- og aromagiver. Under foredraget får du serveret små smagsprøver på fem udvalgte øltyper.

Bemærk:
Smagsprøverne så små at tilhørerne er i stand til at føre bil efter foredraget.


Om Videnskabsforedrag i Toldkammeret

Foredraget er en livestream fra Aarhus Universitet. Kom tæt på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Det er forskere som forelæser, niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger.

Foredragene livestreames fra Søauditorierne i Universitetsparken, Aarhus Universitet til Blomstersalen i Toldkammeret. Det varer ca. to timer inkl. en pause undervejs. Du kan kun opleve foredragene mens de afholdes og kun på de lokationer som er vært for foredragene. Foredragene bliver altså ikke tilgængelige på nettet efterfølgende.

  • Arrangeret af:
  • Arrangeret af: