INFO

 • Sted:
  Toldkammeret
  Havnepladsen 1
  3000 Helsingør
 • Tid: 3. November 2020 19.00
 • Døre åbner: Kl. 18.45
 • Kategori: Ord og Viden

Videnskabsforedrag: Dybhavet

Info: Fri entré – men tilmelding kræves – hent gratis billet via knappen køb billet / Begrænset antal siddepladser / Blomstersalen / Varighed: kl. 19:00-21:00 / Aftensmad i Spisekammeret fra. kl. 17.30 – tilmelding her


Forskere har fundet uventet liv på de største havdybder og dybt i havbunden. Hør om organismer, der er tilpasset det ekstreme tryk. Og hør om bakterier i havbunden, som har generationstider på tusinder af år, og som er afgørende for livsforholdene på Jorden.

Foredraget er denne aften ved professor i biogeokemi Bo Barker Jørgensen, Institut for Bioscience, Aarhus Universitet og professor i biogeokemi Ronnie N. Glud, Biologisk Institut, Syddansk Universitet og Tokyo University of Marine Science and Technology.


Om Videnskabsforedrag i Toldkammeret

Foredraget er en livestream fra Aarhus Universitet. Kom tæt på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Det er forskere som forelæser, niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger.

Foredragene livestreames fra Søauditorierne i Universitetsparken, Aarhus Universitet til Blomstersalen i Toldkammeret. Det varer ca. to timer inkl. en pause undervejs. Du kan kun opleve foredragene mens de afholdes og kun på de lokationer som er vært for foredragene. Foredragene bliver altså ikke tilgængelige på nettet efterfølgende.

 • Arrangeret af:
 • Arrangeret af: