INFO

 • Pris: 100 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet / Store Scene
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 24. Februar 2019 15.00
 • Kategori: Ord og Viden

Clement: Nedtælling til valgkamp – Er demokratiet i krise?

Info: Unummererede siddepladser / 3-timers arrangement inkl. pause med bar-salg / Mulighed for tilkøb af garderobe / Mulighed for Studie- og seniorrabat på arrangementet: pris 50 kr.


Den kendte TV-vært Clement Kjersgaard inviterer indenfor til søndagshøjskole under temaet ‘Nedtælling til valgkamp – Er demokratiet i krise?’

“Ja”. Så simpelt er svaret fra tv-vært, udgiver mm Clement Kjersgaard – for demokratiet ER i krise, også i Danmark: “For få år siden havde demokratiet – tilsyneladende – vundet stort. Idag driver land efter land væk fra demokratiske spilleregler – samtidig med, at vi i vesten oplever en polarisering og en splittelse, der ikke har noget fortilfælde i 70 år. Ja, demokratiet er i krise. De vestlige eliter bærer en betydelig del af ansvaret. Og de gamle dage – det ‘normale’ – vender ikke tilbage, som vi kendte det”.

Den kendte TV-vært Clement Kjersgaard inviterer indenfor til søndagshøjskole, delt i to: Dels et foredrag om demokratiets globale udfordringer (herunder bl.a. i USA, hvor han i november dækkede midtvejsvalget for DR), dels – efter pausen – et foredrag om situationen i Danmark. Arrangementet forløber over hele 3 timer med masser af tid til debat og spørgsmål fra publikum.

Clement Kjersgaard (f.1975) er vokset op i Aarhus, uddannet i Hong Kong og Oxford, siden 2002 udgiver af nyhedsmagasinet RÆSON, siden 2004 vært på DR, vinder af Publicistprisen, Den Berlingske Journalistpris, Hal Koch-Prisen og tre TV-Priser

 • Arrangeret af:
 • Arrangeret af: