INFO

 • Pris: 100 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet / Store Scene
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 24. Februar 2019 15.00
 • Kategori: Ord og Viden

VALG I USA OG VALG I DANMARK

Info: Unummererede siddepladser / 3-timers arrangement inkl. pause med bar-salg / Mulighed for tilkøb af garderobe / Mulighed for Studie- og seniorrabat på arrangementet: pris 50 kr.


Den kendte TV-vært Clement Kjersgaard inviterer indenfor til søndagshøjskole, hvor han holder to spændende foredrag om Trumps USA og nedtællingen til folketingsvalget i Danmark. Aftenen forløber over hele 3 timer med masser af tid til debat og spørgsmål fra publikum.

Clement Kjersgaard gæster Kulturværftet efter, at midtvejsvalget i USA har fundet sted. Donald Trump er i fuld gang med at forandre landet – og verden – så hvad vil der ske? Hvilke valg står Trump overfor, og hvordan vil amerikanerne og resten af verden forholde sig til en præsident, der skriver alle spilleregler om? Det er i det første af aftenens to foredrag, at Clement tager publikum med ud på den globale storpolitiske scene og forsøger at komme omkring disse centrale spørgsmål.

Efter pausen retter Clement fokus mod det politiske Danmark og tæller ned til det kommende folketingsvalg. De sidste 10 år i dansk politik har været meget dramatiske, og man fristes næsten til at spørge; kommer der nogensinde ro igen? Hvordan er dansk politik blevet anderledes? Har politikerne og partierne forandret sig, og hvor ligger magten reelt i dag? Der er lagt op til masser af spørgsmål og en spændende debat med den kendte debat- og ordstyrer.

Alle i salen får et særtilbud fra nyhedsmagasinet RÆSON, som Clement grundlagde i 2002.

 • Arrangeret af:
 • Arrangeret af: