INFO

  • Pris: 245 DKK
  • Sted:
    Kulturværftet / Store Scene
    Allegade 2
    3000 Helsingør
  • Tid: 20. Oktober 2018 20.00
  • Kategori: Børn og Unge, Ord og Viden

Tobias Hamanns Hypnoseshow 2018

Info: Unummererede siddepladser / Mulighed for tilkøb af garderobe / Spis før forestillingen i Spisehuset – bestil bord her


I Tobias Hamanns hypnoseshow får publikum mulighed for at opleve en perlerække tankevækkende eksperimenter inden for genren suggestion og hypnose.

Igennem morfaren, Ali Hamann, har Tobias levet og åndet i en verden af hypnose lige siden, han blev født. Nu, hvor Danmarks mest berømte hypnotisør har sagt farvel, bringer barnebarnet familiekundskaberne videre i sit helt eget imponerende show. Her guider han emnerne igennem hele følelsesregisteret: ked af det hed, vrede, glæde, griskhed, længsel – selvfølgelig på et niveau, hvor alle kan være med og blive klogere på sindets formåen.

Tobias Hamann er certificeret Master Hypnotisør ved en af USA’s mest anerkendte hypnoseskoler, Calvin Banyan Hypnosis Center, Los Angeles, CA samt klinisk hypnotisør ved Hypnosehuset Danmark, 2017.
 Igennem det meste af 2017 har Tobias arbejdet på en TV-dokumentar om morfaren og hypnotisøren Ali Hamann. Dokumentaren blev vist på TV i bedste sendeflade den 28. marts 2018 og processen har været medvirkende til, at Tobias nu har lavet sit eget Hypnoseshow anno 2018.

Der er garanti for uhæmmet latter, kærlige åbenbaringer og i det hele taget en helt unik oplevelse på Kulturværftets Store Scene.