INFO

 • Pris: 85 DKK
 • Sted:
  Toldkammeret
 • Tid: 7. December 2021 19.15
 • Døre åbner: Kl. 19.00
 • Kategori: Koncerter

Tirsdagskoncert: OWMI

Info: unummererede siddepladser

Fællesspisning: kl. 17.45 – tilmelding her


OWMI er en duo baseret i København, hvis bagmænd består af Jakob Miang og Bashir Billow. Sammen skaber de et alternativt lydunivers med et bagtæppe af elektro-akustiske lydbilleder og sjælfyldte vokal-kollager. Med en stor forkærlighed til håndspillede instrumenter og moderne musik-teknologi skaber OWMI et eklektisk og mindeværdigt lydunivers.

OWMI debuterede i oktober 2019 med albummet Tourner hvor lytteren tages på en tur gennem et landskab fyldt med emotionelle nuancer og musikalsk nysgerrighed. På 7 numre skabes der en genrebrydende mosaik, der spænder fra det Hip-Hop og House inspirerede åbningsnummer Early Nothing til den 70’er Soul og Jazz inspirerede ballade Beats And Lies.

Det eklektiske lydunivers forankres i en sjælfuld vokal, der fortæller historier om kærlighed, hjertesorg og ønsketænkning. Men der dykkes også ned i tungere eksistentielle spørgsmål om mening, selvransagelse og opbygningen af noget nyt.

OWMI præsenterer et fremadskuende univers, som formår at balancere organisk instrumentering med elektroniske lyd elementer. Associationerne er mange og der kan nævnes Frank Ocean, Vampire Weekend, Dirty Projectors og Kendrick Lamar, men OWMI er uden tvivl deres egen.

web: owmi.dk

DR artikel om OWMI, der blev udvalgt til ’månedens kanon’: læs her

VIGTIG INFORMATION INDEN DIT BESØG

 • Medbring gyldigt coronapas
  Alle personer på 15 år eller ældre skal fremvise coronapas iht. gældende retningslinjer.
  Der er kun adgang med gyldigt coronapas. Vi opfordrer til, at du downloader app’en “Coronapas” på forhånd.
  Find nærmeste test-sted her

DIN WEEKEND STARTER TIRSDAG

På Toldkammerets scene kan du til Tirsdagskoncerterne opleve opkommende danske artister og bands spille intimkoncerter lige efter aftenens fællesspisning i Spisekammeret.

Vi glæder os til at se dig.

Se alle Tirsdagskoncerter her

 • Støttet af:
 • Støttet af: