INFO

 • Pris: 50 DKK
 • Sted:
  Toldkammeret
  Havnepladsen 1
  3000 Helsingør
 • Tid: 3. December 2019 19.15
 • Døre åbner: Kl. 19.00
 • Kategori: Koncerter

Tirsdagskoncert: Gurli Octavia

Info: Unummererede siddepladser / Gratis ubemandet garderobe / Fællesspisning (60 kr.) fra kl. 18.00 – bestil plads ved bordet


Til Toldkammerets Tirsdagskoncerter kan man løbende opleve opkommende danske artister og bands spille intimkoncerter lige efter aftenens fællesspisning. Denne aften byder på et af de danske talenter der meget vel kan ende med en international karriere, nemlig den århusianske sangskriver og musiker Gurli Octavia som efterhåneden er ved at udvikle sig til en anmelder-darling.

Om Gurli Octavia (DK)

Gurli Octavia har markeret sig som en overbevisende sangskriver, og ikke mindst besidder hun en stemme, der i den grad er svær at ryste af sig, når først man én gang er blevet bjergtaget af hendes inderlige, til tider skrøbelige vokal. En vokal, der også rummer en urkraftig storladenhed. Hendes koncerter indeholder alt fra vilde sange, der næsten bruser over af eufori til spinkle, florlette sange, der får nakkehårene til at rejse sig. Tekstuniverset er eventyrligt, legesygt og kredser om emner, der spænder fra liv og død til kærlighed og retfærdighed.

I sommeren 2018 spillede hun anmelderroste koncerter på Roskilde Festival samt på Grimfest og Smukfest, og hendes showcases på Spot Festival blev fremhævet som én af de bedste af Soundvenue og Gaffa i både 2017 og 2018, der har smidt følgende ord efter Gurli:              

“Cirkusdatteren har udgivet ”Philophobia” og ”Lunacy”. De to ep’er fungerer på mange måder som tvillinger, der har været med til ikke blot at give solisten et velfortjent renomme på rekordtid, men lige vel iscenesat hendes lyd som en velanrettet arvtager til Tina Dickow og Agnes Obels særprægede nordiske folkepop, der taler til et moderne kollektiv af ensomme sjæle.” – Gaffa.

”Hendes halvtimelange showcase vidnede om en kunstner, der for længst har smidt nybegynderusikkerhed og lampefeber på porten, og Octavia besad magten til at række ud og bevæge et publikum, der ellers får ørerne tudet rigeligt fulde af alskens andet på en festival som Spot. En sjælden, stille stund.” – Soundvenue.

”Én ting er i hvert fald sikkert: Agnes Obel og deslige skal holde gevaldigt øje med bakspejlet, for der ligger altså en Octavia i overhalingsbanen.” – Gaffa.

Snart er Gurli klar med sin tredje EP og singlen “Winter Arrived” har snart streamet 400.000 gange på Spotify. P6-lyttere vil kende singlen ”You Lay Low”, som har været i flittig rotation på kanalen.

Facebook: https://www.facebook.com/gurlioctaviaofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/gurlioctavia/?hl=da

Soundcloud: https://soundcloud.com/gurlioctavia

Hør meget mere her…

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: