INFO

  • Pris: 345 DKK
  • Sted:
    Kulturværftet
  • Tid: 29. Oktober 2021 21.00
  • Døre åbner: Kl. 20.00
  • Kategori: Koncerter

Suspekt

Info: Ståpladser


For et år siden udgav Suspekt deres måske bedste og mest velproducerede album til dato. Men corona kom i vejen, og albummet fik aldrig det liv, bandet ønskede. Som Emil fra bandet udtrykker det: ”Vi har det som løver i et bur og har absolut ikke glemt jer. Vi har lyst til at smadre alt omkring os, for igen at komme ud og mærke friheden og hinanden.” Det får Suspekts fans så rig lejlighed til, når bandet i efteråret tager på en tour, der bl.a. bringer dem til Kulturværftets Store Scene fredag den 29. oktober.  

Tilbage til start

Lysten til at skabe et mere intimt rum mellem Suspekt og deres fans, kombineret med den situation, alle har været mærket af det forgangne år, har gjort, at 2021 ifølge bandet bliver året, hvor de skal udleve og dele den oplevelse med fansne. ”Vi har savnet at komme tilbage til vores beats, og dér hvor det hele startede. Vi har længe haft et ønske om at skabe noget, der står i kontrast til de store koncerter. Helt råt og uden at være indsmurt i andet end dét, som oprindeligt var intentionen med musikken, da den blevet lavet,” fortæller Emil Simonsen.

Suspekt ind til benet

”De tunge beats kun kombineret med os tre på scenen. Sammen med jer skal vi svøbes i det reneste Suspekt. Sammen skal vi opleve den jomfruelige glæde ved det første møde med musikken, som da den blev skabt. En lyst, vi længe har haft, men først nu hopper vi ud i det,” lyder det fra bandet.

Det bliver med garanti Suspekt helt ind til benet, når kommer til Kulturværftet.


Image

SUPPORT

EMIL LANGE

Med sine 10 år på bagen er Emil Lange cementeret som en del af den danske dj-elite. Så selvfølgelig har bandet inviteret deres ven og yndlings DJ med på efterårsturnéen rundt om i Danmark.

Han er verdensmester i at mærke stemningens bølger, så musikken pulserer i takt til festen. Han bevæger sig mest i de urbane genrer, med en mixteknik der ikke er til at tage fejl af. Med andre ord, så er opvarmningen til Suspekt hermed sikret!

  • Arrangeret af:
  • Støttet af: