INFO

 • Pris: 270 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet / Store Scene
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 11. September 2020 20.00
 • Døre åbner: Kl. 19.00
 • Kategori: Koncerter

Stig Skovlind & Kaffeorkestret

Info: Siddepladser / Bemandet garderobe tilgængelig (20 kr.)/ Spis før arrangementet i Spisehuset – Se menu og bestil bord her


Det bliver et glædeligt og stemningsfuldt gensyn, når Stig Skovlind & Kaffeorkestret gentager successen fra 2019 og atter indtager Kulturværftets Store Scene senere på året. Kulturværftet er ét af stoppene på Stigs første mindre turne i Danmark. En turne, der har fået titlen Stig Skovlind GlædesTour 2020 – feat. Julio Cesar Jimenez (CU) & Claudia Campagnol (SV). Glæd jer til en aften med nærvær, historier og rytmer fra ækvator, når Stig Skovlind tager jer med på rejsen gennem hans personlige, musikalske fotoalbum.

Venskaber og varme vinde fra Cuba
Med sig på scenen har Stig bl.a. sin gode ven fra Cuba, pianisten Julio Cesar Jimenez. Helsingør lærte første gang Jimenez at kende i efteråret 2019 ved tre udsolgte intimkoncerter i byen. Det var en usædvanlig fest som satte ild til Stig Skovlinds sange og tændte lys i Stigs publikum.

Dansk bossanova
Mennesket Stig Skovlind har rejst over alle verdens have og taget erfaringer og musik med hjem, som han blander ind i sine danske sange i en specialbryg, han kalder Danske sange fra hele verden. Genren er noget så sjældent som dansk bossanova og er en hyldest til det danske sprog og en kærlighedserklæring til den sydamerikanske charme. Andre artister, der bevæger i det samme fusionsrum, er bl.a. Bo Kaspers Orkester, Sting og Paul Simon.

Musikalsk alkymi
Så kom og bliv forført af en fortæller, der som en musikalsk alkymist formår at løfte det danske sprog op, hvor der springer gnister af kærlighed og ægthed.

Kaffeorkestret:
Stig Skovlind – vokal
Claudia Campagnol – kor & keys
Julio Cesar Jimenez – klaver & percussion
Nicolai Levring – guitar
Andreas Hatholt – bas

 

Flottere anbefaling fås næsten ikke

“..mere end fremragende – og til tider – ren verdensklasse”

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: