INFO

 • Pris: 270 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet / Store Scene
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 11. September 2020 20.00
 • Døre åbner: Kl. 19.00
 • Kategori: Koncerter

Stig Skovlind & Kaffeorkestret

Info: Siddepladser / Bemandet garderobe tilgængelig (20 kr.)/ Spis før arrangementet i Spisehuset – Se menu og bestil bord her


Det bliver et glædeligt og stemningsfuldt gensyn, når Stig Skovlind & Kaffeorkestret gentager successen fra 2019 og atter indtager Kulturværftets Store Scene senere på året. Glæd jer til en aften med nærvær, historier og rytmer fra ækvator, når Stig Skovlind tager jer med på rejsen gennem hans personlige, musikalske fotoalbum.

Dansk bossanova
Mennesket Stig Skovlind har rejst over alle verdens have og taget erfaringer og musik med hjem, som han blander ind i sine danske sange i en specialbryg, han kalder Danske sange fra hele verden. Genren er noget så sjældent som dansk bossanova og er en hyldest til det danske sprog og en kærlighedserklæring til den sydamerikanske charme. Andre artister, der bevæger i det samme fusionsrum, er bl.a. Bo Kaspers Orkester, Sting og Paul Simon.

Musikalsk alkymi
Så kom og bliv forført af en fortæller, der som en musikalsk alkymist formår at løfte det danske sprog op, hvor der springer gnister af kærlighed og ægthed.

Fine ord i februar
I februar modtog Kaffeorkestret fine ord fra bl.a. Ivan Pedersen, der efter at have oplevet orkestret live sagde, at det var mere end fremragende og til tider ren verdensklasse.

Rettelse
Det er tidligere annonceret, at pianisten Julio Cesar ville være på scenen denne aften, men på grund af pandemien er det højst usandsynligt, at han dukker op. Til gengæld er Kaffeorkestret i forvejen suverænt besat på pladsen med pianisten og verdensklasse sangerinden Claudia Campagnol.

 

Kaffeorkestret:
Stig Skovlind – vokal
Claudia Campagnol – kor & keys
Nicolai Levring – guitar
Andreas Hatholt – bas
Jacob Hatholt – trommer
Yohan Ramon – percussion

 

Flottere anbefaling fås næsten ikke

“..mere end fremragende – og til tider – ren verdensklasse”

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: