INFO

Steffen Jungersen – Mig og Lemmy

Info: Unummererede siddepladser / Fællesspisning (50 kr.) fra kl. 17.30 –  bestil plads ved bordet


Oplev et rock-talkshow med Danmarks førende rockjournalist og eksponent for rock ’n’ roll livsstil – Steffen Jungersen, der er aktuel med sin nye bog “Mig & Lemmy”. I bogen hylder Steffen Jungersen sanger og bassist Ian ´Lemmy´ Kilmister, der grundlagde Motörhead i midten af 1970’erne og med tiden blev en af rockens største mytologiske legender skabt på et frygtindgydende stimulans forbrug i branchens overhalingsbane.

I anledning af udgivelsen kan du nu opleve et rock-talkshow, som tager udgangspunkt i bogens medrivende fortællinger. Steffen Jungersen har ved flere lejligheder mødt Lemmy face to face, og publikum vil denne aften også komme til at høre om disse, nu legendariske møder, som ofte skete i tæt selskab med en flaske Jack Daniels. Steffen Jungersen er en fandenivoldsk fortæller, som med lige dele humor og alvor altid formår at bevæge sit publikum i kraft af hans uendelige kærlighed til rock ‘n roll og dens store profeter, ikke mindst på denne aften til en af de allerstørste – Mr. Lemmy Kilmister!

 

En kærlig ode til rock n’ roll-musikken

”Mig og Lemmy” er ikke en biografi i klassisk forstand, men en krønike med selvbiografiske træk, hvor forfatteren fortæller om møderne med manden og myten og sin egen skæbnedans med rockens utallige fristelser, der nær havde kostet ham livet i 2003.

Krøniken er en kærlig konfrontatorisk ode til rock´n´roll-musikken, dens livsstil og betydning for millioner af fans samt et personligt vinklet portræt af den britiske heavy metal-scenes opblomstring i 1980’erne, der ud over Motörhead talte topnavne som Iron Maiden og Judas Priest, tilsat Jungersens uforlignelige sprogkaskader, der ganske enkelt er lyden af et virilt spillende rockband på skrift.