INFO

 • Pris: 270 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet / Store Scene
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 1. November 2019 20.00
 • Døre åbner: Kl. 19.00
 • Kategori: Koncerter

Koncert: Sømændene

Info: Ståpladser / Bemandet garderobe (overtøj må ikke medtages i salen) 20 kr. / Spis før forestillingen i Spisehuset – bestil bord her


Sømændene har siden starten af 00’erne taget det danske koncertpublikum med storm, og denne fredag aften dufter det for alvor af tjære, tovværk, bajere og fest på Kulturværftets Store Scene. Med flere guld- og platinalbums, Danish Music Awards, og masser af udsolgte spillesteder i bagagen, glæder vi os til en festlig aften med Sømændene fra Karrebæksminde.

I mere end 15 år har Sømændene og deres charmerende ”mole-punk” været et af de mest originale og festlige indslag på den danske musikscene. Med musikalske referencer til Otto Brandenburg, John Mogensen m.fl. er det ikke så mærkeligt, at spillestederne, festivalerne og det helt brede publikum har taget sømændene fra Karrebæksminde til sig i deres hjerter og tildelt dem flere guld –og platinalbums, Danish Music Awards og masser af udsolgte spillesteder.

Sømændene er kendt og elsket for, at genoptage den klassiske vise- og swingtradition og hele ideen om, at udsætte den sangskat for et vanvittigt show, høj teknisk musikalitet ,konfettikanoner, bajere, lakridspiber og glimt i øjet er jo komplet imod enhver musikalsk fornuft.

Besætningen er en broget flok. Fra Styrmanden Jeppe Vig Find i front – ulasteligt klædt i jakke, hvid skjorte og slips – til vigtige besætningsmedlemmer i overalls og træsko, der giver den gas med banjo og brovtende attituder.

Sømændenes univers består af tjære, tovværk, blankpoleret messing, bardiske og kanoner og tager udgangspunkt i en tid hvor der var flere værtshuse end cafeér, flere sildemadder end sushistykker og flere sømænd end bloggere..

Kom indenfor til et tiltrængt frirum fra det daglige ræs og en legimitation af det naturlige ønske om noget så simpelt som at drikke en bajer og holde en fest.

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: