INFO

 • Pris: 50 DKK
 • Sted:
  Toldkammeret
  Havnepladsen 1
  3000 Helsingør
 • Tid: 12. November 2019 19.15
 • Døre åbner: Kl. 19.00
 • Kategori: Ord og Viden

Som Lyset i en Renoir

Info: Unummererede siddepladser / Bestil plads ved bordet til fællesspisning


Kom og bryd novembers mørke, med en aften i fortælleglædens tegn, sammen med skuespillerinden Anne Marie Helger og forfatteren Marianne Paul.

Som lyset i en Renoir, er ikke en helt almindelig bog – den er et lydværk – en række fabelfranske fortællinger med musik af Georges Delerue, skrevet af Marianne Paul og fortryllende indlæst af Anne Marie Helger. Her bliver man rejsende gennem årstider, landskaber og byer; man kommer tæt på det store i det små – på den verden som befrugter os og gør os levende.

For at markere et-året for værkets udgivelse besøger de to kvinder Toldkammeret sammen med Jeppe Helweg, der vil akkompagnere aftenen med musik på klarinetten. Anne Marie Helger vil give et portræt af sin frankofile farmor, og fortælle om barndommens hyggelige oplæsningsaftener i familiens hjem, og hun vil læse op fra Som lyset i en Renoir. Marianne Paul vil, udover at byde velkommen, berette om baggrunden for bogen og hendes tilknytning til Champagne-distriktet.

Til sidst kan der stilles spørgsmål, og der vil blive mulighed for at købe et signeret eksemplar på Mp3-cd til favorabel pris. (100,- kr.)