INFO

  • Pris: 135 DKK
  • Sted:
    Toldkammeret
  • Tid: 25. April 2021 16.00
  • Døre åbner: Kl. 15:00
  • Kategori: Koncerter

Søndagsjazz: Otooto

Som følge af myndighedernes udmelding om at forlænge de nuværende restriktioner foreløbigt frem til og med den 7. februar, vil Kulturværftet og Toldkammeret fortsat være lukket ned for aktiviteter.

Alle der har billet et arrangement der vedrøres af restriktionerne vil blive orienteret via e-mail vedr. deres arrangement.

Ved spørgsmål kan vi kontaktes på info@kuto.dk

Koncerten udsættes til søndag den 25. april 2021 16.00.

Alle billetter fra den 31. januar vil være gyldige til den nye dato. Billetkøbere har fået direkte besked via e-mail.


Info: Unummerede siddepladser


Det nye danske band Otooto er i fuld sving med at lave nyskabende jazz, som skal vise sig at skabe et ukendt, spændende og drømmende univers.

Musikken serveres af nogle af Danmarks allerbedste musikere, der formår at kombinere følsomme og finurlige melodier med rytmer fra nord til syd.

Den komponerende duo Otooto består af trompetisten Jonas Due og saxofonisten Oilly Wallace, som allerede hver for sig har skabt sig velkendte navne på den danske jazzscene.

Begge har de en brændende passion for jazzens rødder, men har siden 2019 arbejdet sammen på finde frem til en lyd og et udtryk, der sætter rammen om dem som gruppe. Og nu er de klar.

Otooto spillede første gang sammen som band i april 2020 som en del af den virtuelle Corona-festival i København og har siden optrådt live flere gange.

Med en rytmegruppe bestående af Calle Brickman svævende på Juno 106, Andreas Svendsen bag trommerne og Matthias Petri på bas opstår der en synergi af neo-soul og jazz, som drager både unge og ældre lyttere ind i deres musikalske rum.

Deres første Single Bulk/No Compass byder på paralleller fra bebob-jazzen til den nyere neo-soul. Med den har Due og Wallace skabt en single, som reflekterer tidsånden uden at gå på kompromis med jazmusikkens traditionelle lyd, udtryk og identitet. Netop denne kombination mellem nutid og fortid er fremtid.

 

Lyt med på Spotify

Facebook: https://www.facebook.com/otootomusic