INFO

 • Pris: 185 DKK
 • Sted:
  Toldkammeret
  Havnepladsen 1
  3000 Helsingør
 • Tid: 12. Januar 2019 17.00
 • Døre åbner: Kl. 16.30
 • Kategori: Koncerter

Salon T: Nytårskoncert

Info: Unummererede siddepladser / Fri garderobe (ubemandet) / Varighed: ca. 1 t. 20 min.


Kan man tænke sig nogen smukkere måde at fejre nytåret på end med unge stortalenter, der folder livsglæden ud i de dejligste sange? Denne aften bydes der således på nytårskoncert med morgendagens stjerner – en unik mulighed for at opleve store talenter i intime rammer.

Anden udgave af Salon T er kurateret af den kongelige opera-sanger Gitta-Maria Sjöberg og iscenesat af dramaturg Mette-Marjatta Borg.


Aftenens optrædende

 

Anne-Kristine Skov Vognsen, sopran, har i 2017 færdiggjort sine bachelorstudier ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. På konservatoriet har hun spillet hovedrollen i en uropførelse af kammeroperaen og monodramaet “Conscientia” af Daniel Fladmose under Pulsar Festivalen. Derudover er hun medopstarter af kompagniet “Ung Opera”, som turnerede rundt i landet i 2015, og har medvirket på Copenhagen Operafestival siden 2014. I år dog som professionel sanger med kompagniet //Recomposed Projects i en dramatisk opsætning af Schuberts “Die Schöne Müllerin”, som har fået stor succes. Anne-Kristine er ansat i Grundtvigs Kirkes kor, hvor hun ofte bruges til solistiske opgaver.

 

Marie Dreisig Karlsmose har i 2017 afsluttet sin bachelor fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (DKDM) i København ved Hanna Hjort og Christen Stubbe Teglbjærg. I forbindelse med sit studie har Marie optrådt ved flere koncerter; blandt andet som solist i Mahlers 4. symfoni med DKDMs Symfoniorkester, som Pamina i Mozarts opera “Tryllefløjten” og som konferencier og sanger ved konservatoriets årlige familie-julekoncert. Derudover har Marie optrådt som sopransolist i Faurés Requiem, Bachs Juleoratorium og Dvoráks Stabat Mater med Søborg Motetkor. Hun fortsatte sine studier Royal College of Music i London fra september til december 2017.

 

Jacob Andersen, tenor, har netop færdiggjort sin bachelor på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos professor Helene Gjerris og fortsætter på kandidaten efter sommer. Sideløbende med sine studier har han fået undervisning af den internationalt anerkendte tenor Reinaldo Macias. Jacob har bl.a. optrådt på Copenhagen Opera Festival i 2014-2017 og sunget rollerne Théière og Teacher ved DKDMs opsætning af operaerne L’enfant et les Sortilieges af Ravel og Ib Nørholms The Garden Wall. I foråret 2016 spillede han hovedrollen som Prins Paris i Operettekompagniet Polyhymnias opsætning af Den Skønne Helene. Jacob har derudover været solist ved flere kantater i Grundtvigs Kirke, sunget tenorpartiet i Rachmaninovs vesper med Kammerkoret Hymnia og været solist i Händels ”Messias” med Camerata Øresund.

 

William Jønch Pedersen er bachelor fra DKDM og er netop hjemvendt efter et års studier ved Hochschule für Musik und Theater München hos den anerkendte baryton KS Prof. Andreas Schmidt. Han har optrådt som solist med Søborg Motetkor, Reformert Kirkes Koncertkor, Grundtvigs Kirkes kantori og ved Copenhagen Opera Festival med kompagniet UngOpera. I foråret 2016 spillede William Kalchas i Operettekompagniet Polyhymnias opsætning af Den skønne Helene og Papageno ved Albertslund Symfoniorkesters opførelse af Tryllefløjten i Tivoli. I München har han turneret som Belcore i Elskovsdrikken af G. Donizetti som led i sine studier og debuterede for nyligt med kompagniet GuidOpera i børneforestillingen Draken Kjetil. Til september starter William en master ved Guildhall School of Music i London.

 

Jacob Beck er født på Fyn i 1972. Han er uddannet pianist ved musikkonservatorier i Odense, Hannover, New York og Århus, hvor han i 2002 debuterede fra solistklassen. Jacob Beck har optrådt som solist, kammermusiker og akkompagnatør i ind- og udland. Nu fokuserer han på samarbejdet med sangere inden for både opera og lied. Jacob Beck er freelancer, men med fast tilknytning til Det kgl. danske Musikkonservatorium. Udover hvervet som musiker er Jacob Beck en aktiv foredragsholder om musik- og kulturhistoriske emner og desuden en hyppigt anvendt konferencier til koncerter. Endelig virker Jacob Beck også som opera- og teaterinstruktør samt som tekstforfatter.

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: