INFO

  • Pris: 115 DKK
  • Sted:
    Toldkammeret
  • Tid: 28. Marts 2021 16.00
  • Døre åbner: Kl. 15.00
  • Kategori: Koncerter

Søndagsjazz: Røgsignal

Som følge af myndighedernes udmelding om at forlænge de nuværende restriktioner frem til og med den 5. april vil Kulturværftet og Toldkammeret fortsat være lukket ned for aktiviteter.

Alle, der har billet til et arrangement i den pågældende periode, vil blive orienteret via e-mail.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@kuto.dk

Info: Unummererede siddepladser


Snakken falder næsten altid på Røgsignal, når DR P8-Jazz fremhæver den nye lyd i dansk, eksperimenterende jazz. ‘Bodies’ (2019), har været ‘Ugens Album’ og med hundredvis af afspilninger har kanalen i det hele taget kastet sin kærlighed på de fire Aarhus-baserede gutters farverige og pulserende strøm af indiebeats og bølgende lydflader.

Røgsignal er blevet fremhævet for et gennemgribende produceret lydbillede på plade, og et intenst og dragende liveudtryk på scenen. Det har bl.a. ledt til udsolgte koncerter i DK, en live optræden i radioen under P8’s Jazz Sessions i Rundetårn og senest en plads som det danske bidrag til den anerkendte showcase ‘Nordic Jazz Comets’ i Paris. Bandet har udgivet to EP’er og to albums, der er blevet rost til skyerne af bl.a. GAFFA, Berlingske, Politiken, JazzSpecial, Undertoner og All About Jazz. I 2021 varsler bandet ny musik, som forårets koncerter giver en smagsprøve på.

Røgsignal er:
Jakob Lauritsen – Fender Rhodes
Nikolaj Bugge – Guitar
Henrik Lauritsen – Bas
Jonas Møller Andreasen – Trommer

Følg på facebookSØNDAGSJAZZ

Kipper du lidt ekstra på hi-hatten, når der er jazz i luften, så skulle du prøve vores nye format Søndagsjazz. 

Her får du mulighed for at få at surfe med på en ny og spændende bølge af dansk jazzmusik. 

Oplev unge jazz-artister og -bands i spændet fra elektronisk til mere eksperimenterende dele af jazzgenren. Vi glæder os til at se dig.

Se alle Søndagsjazz koncerter her


Anmeldelser

““Aarhusianske Røgsignal befæster med deres seneste udgivelse, ‘Bodies’, at de er både mesterlige musikere og mageløst meditative i deres udtryk””
Henrik Palle, Politiken
  • Arrangeret af:
  • Støttet af: