INFO

  • Pris: 115 DKK
  • Sted:
    Toldkammeret
  • Tid: 26. September 2021 16.00
  • Døre åbner: Kl. 15.00
  • Kategori: Koncerter

Søndagsjazz: Røgsignal

Status 23. april: Koncerten udsættes til søndag den 26. september. Alle billetter er gyldige til den nye dato. Billetkøbere har fået direkte besked via e-mail og sms.

Info: Unummererede siddepladser


Snakken falder næsten altid på Røgsignal, når DR P8-Jazz fremhæver den nye lyd i dansk, eksperimenterende jazz. ‘Bodies’ (2019), har været ‘Ugens Album’ og med hundredvis af afspilninger har kanalen i det hele taget kastet sin kærlighed på de fire Aarhus-baserede gutters farverige og pulserende strøm af indiebeats og bølgende lydflader.

Røgsignal er blevet fremhævet for et gennemgribende produceret lydbillede på plade, og et intenst og dragende liveudtryk på scenen. Det har bl.a. ledt til udsolgte koncerter i DK, en live optræden i radioen under P8’s Jazz Sessions i Rundetårn og senest en plads som det danske bidrag til den anerkendte showcase ‘Nordic Jazz Comets’ i Paris. Bandet har udgivet to EP’er og to albums, der er blevet rost til skyerne af bl.a. GAFFA, Berlingske, Politiken, JazzSpecial, Undertoner og All About Jazz. I 2021 varsler bandet ny musik, som forårets koncerter giver en smagsprøve på.

Røgsignal er:
Jakob Lauritsen – Fender Rhodes
Nikolaj Bugge – Guitar
Henrik Lauritsen – Bas
Jonas Møller Andreasen – Trommer

Følg på facebookSØNDAGSJAZZ

Kipper du lidt ekstra på hi-hatten, når der er jazz i luften, så skulle du prøve vores nye format Søndagsjazz. 

Her får du mulighed for at få at surfe med på en ny og spændende bølge af dansk jazzmusik. 

Oplev unge jazz-artister og -bands i spændet fra elektronisk til mere eksperimenterende dele af jazzgenren. Vi glæder os til at se dig.

Se alle Søndagsjazz koncerter her


Vi åbner igen torsdag den 6. maj!

I Toldkammeret er der igen mad på menuen og fællesskaber både indenfor og ude i vores hyggelige gård.

Kulturværftet kan du opleve såvel modige, spirende artister som vaske-ægte musikalske verdensstjerner.

Læs mere på kuto.dk/sikkerhed om hvordan vi håndterer sikkerheden i vores huse og sikrer dig et godt og trygt kulturbesøg.  

Har du spørgsmål til et arrangement eller andet vedr. dit besøg hos os, er du velkommen til at kontakte os på info@kuto.dk

Anmeldelser

““Aarhusianske Røgsignal befæster med deres seneste udgivelse, ‘Bodies’, at de er både mesterlige musikere og mageløst meditative i deres udtryk””
Henrik Palle, Politiken
  • Arrangeret af:
  • Støttet af: