INFO

  • Pris: 220 DKK
  • Sted:
    Kulturværftet / Store Scene
    Allegade 2
    3000 Helsingør
  • Tid: 19. Marts 2019 19.30
  • Kategori: Ord og Viden

Rane Willerslev – Tænk Vildt!

Info: Nummererede siddepladser / Mulighed for tilkøb af garderobe / Varighed: ca. 75 min. / Arrangementet er gratis for medlemmer af Kulturværftets Erhvervsklub


Den karismatiske direktør og frontfigur for Nationalmuseet, Rane Willerslev, kommer til Kulturværftet i Helsingør med et klart budskab: Vi befinder os i en ulykkelig kreativitetskrise, som vi skal se at komme ud af. Det er ikke for sent – det er bare på høje tid, at vi tænker vildt.

Vi har udviklet et nulfejlsregime og har opgivet modet til at fejle produktivt. Dette er udgangsreplikken, når Rane Willerslev stiller skarpt på, hvordan vi omsætter kreativiteten til at være en katalysator, der gør vores samfundsudvikling mere dynamisk og sund. Egenskaberne er der – de er bare hverken efterspurgt eller bliver belønnet.

Forsker, professor og medlem af Eventyrernes Klub

Han bestrider posten som museumsdirektør for Nationalmuseet, men herudover er Rane Willerslev også en anerkendt forsker og professor i den akademiske verden. Han er medlem af Eventyrernes Klub, sammen med tvillingebroren Eske Willerslev, og har ledt en række ekspeditioner til bl.a. Uganda og Sibirien, hvor han bl.a. har levet som pelsjæger og blevet jagtet af den russiske mafia i 65 minusgrader.

Rane Willerslev er en meget efterspurgt foredragsholder, der er kendt for at formidle forskning på en lettilgængelig og underholdende måde. Fra en filosofisk vinkel stiller Rane skarpt på, hvordan vi ved at “tænke vildt”, og fjerne frygten for fejl, kan bidrage til større kreativitet i organisationer og i samfundet som helhed.


For virksomheder og større grupper
Som Erhvervsklubmedlem, virksomhed eller større gruppe er det muligt at spise middag før arrangementet. Læs mere på kuto.dk/erhverv