INFO

 • Pris: 295 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet, Havnefronten
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 29. August 2020 18.00
 • Døre åbner: Kl. 18.00
 • Kategori: Koncerter

Udsættes: Queen Machine + Best of Bowie + Milling & Molbech

Info: Udendørs koncert på havnefronten / ståpladser / Stole, barnevogne, paraplyer og andre større genstande samt egne mad- og drikkevarer må ikke medbringes på pladsen


Vigtig information vedr. koncerten
Regeringens udmelding om begrænsning af forsamlinger påvirker også afholdelsen af dette arrangement. Vi arbejder på at finde en alternativ dato til at holde koncerten.

Status 9. juli 2020:
Koncerten kan ikke afholdes som planlagt, og vi arbejder stadig på at finde en ny dato i 2021.
Af årsager som er ude af vores hænder trækker det ud.

Når der er fundet en ny dato, vil det være muligt at få billetprisen refunderet, såfremt man ikke kan deltage. Vi kan desværre ikke refundere billetter undervejs, men først når der er afklaring på koncertdatoen.

Vi beder derfor om, at du har tålmodighed lidt endnu.

Se info-mail til billetkøbere her


Queen Machine og Best of Bowie på havnefronten

Der bliver masser af 80’er-nostalgi og genhør med nogle af de helt store helte i musikhistorien, når Queen Machine og Best of Bowie sætter ild til sommerfesten i Helsingørs smukke Kulturhavn ved kanten af Øresund lørdag den 29. august. Queen Machine gentager sidste års store succes-fest og leverer med klassikere som We will Rock You, Bohemian Rhapsody og flere andre af de store hits fra det legendariske rockband. Og Best of Bowie tager os med gennem hele spektret af musik-ikonets Bowies mesterlige bagkatalog.

 

Queen Machine

I mere end et årti har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser, senest på turne i England og USA. Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af Queens udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love … Listen af hits er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine.

Med deres store kærlighed og respekt for Queens musik har de fem musikere fra Queen Machine skabt et univers omkring Queens musik, hvor der er plads til store følelser og også en overraskelse eller to. I lighed med originalerne består Queen Machine af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Storsyngende Bjarke Baisner er uden sammenligning Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

 

Best of Bowie

Det danske band Best of Bowie spiller det britiske musik-ikon David Bowies allerstørste hits krydret med sange, som måske ikke nåede toppen af hitlisterne, men som alligevel blev ikoniske for Bowies karriere. Bowie var nemlig aldrig selv bange for at udfordre sig selv og sit publikum. Han insisterede på at forny sig selv og sin musik, og få andre rockstjerner har rørt ved så mange stilarter, spillet og komponeret musik med så mange forskellige stjerner i alle genrer. Bowie stod fadder til glamrocken, opfandt rollerne Ziggy Stardust og major Tom. Tog livet af dem, for at genopstå i soul, jazz, R&B, teatre, musicals med mere.

”Dette er netop det spændende ved at fortolke Bowie; De mange stilarter og udtryk. Det er et kæmpekatalog, man kan tage fra – nærmest uendeligt troede vi, indtil 2016 hvor David Bowie rejste videre. Best of Bowie er gennem hele spektret og håber, at I vil være med til at hylde én af rockmusikkens helt store kunstnere,” udtaler bandet.

Best of Bowie har optrådt gennem årene de fleste steder i Danmark. Smukfest, Gimle, Amagerbio, Train, Viften samt en del festivaller, samt små og mellemstore spillesteder. Best of Bowie spiller for udsolgte huse i Danmark, men også i Sverige og Tyskland.

“I sommeren 2019 havde vi flere end 6000 glade publikummer på pladsen til en vidunderlig koncertaften foran Kronborg og Kulturværftet. Queen Machine er uforlignelige, og når vi næste gang også får præsenteret musikken fra endnu et af Englands allerstørste musikikoner, er der en uforglemmelig aften i vente – alt sammen sat i scene med Milling og Molbech ved roret”, fortæller Rasmus Schrøder, musikredaktør på Kulturværftet.

 

Milling og Molbech

AFTENENS DJS OG VÆRTER
Til at binde aftenen sammen har Kulturværftet entreret med de to musik-elskere (og –nørder) der om nogen er inde i deres materiale, når vi taler musik og ikonisk musikhistorie. Henrik Milling og Nicolai Molbech, som mange vil kende fra bl.a. P4’s Fonk! Det er lørdag, og fra live funk-casten Let’s Groove, sørger for, at vi kommer musiksikkert gennem en festlig aften.

 

PROGRAM:

Kl. 18.00 – Koncertpladsen åbner

Kl. 19.00 – Milling & Molbech DJ-sæt

Kl. 20.00 – Best of Bowie

Kl. 22.00 – Queen Machine

Kl. 23.15 – Koncert slutter og plads lukker


 

KAJPLADSER – SEJL TIL KONCERT

Kom sejlende til koncerten i egen båd. Med en kajplads-billet kan I kaste fortøjningerne lige ved koncertpladsen og blive natten over i Helsingørs hyggelige havnemiljø. Jeres båd ligger lige ved siden af det historiske Kronborg Slot, og I kan gå direkte ind på koncertpladsen og deltage i festen – kajpladsen gælder til næste dag kl. 11.30.

Indsejlingen skal ske om eftermiddagen på koncertdagen fra kl. 13.30 og forudsætter en gyldig koncertbillet til alle ombord på båden.

BETINGELSER FOR KAJPLADS-BILLETTER

 • Kajpladserne er kun for både der er minimum 10 meter – der gives ikke dispensation pga. sikkerhed
 • Hvis din båd er mere end 30 m, skal du kontakte Kulturværftets Sekretariat på tlf. 41 86 99 12
 • Indsejlingen skal ske om eftermiddagen på koncertdagen fra kl. 13.30
 • Udsejlingen skal ske senest den efterfølgende formiddag kl. 11.30
 • Vi garanterer ikke udsyn til scenen fra jeres båd
 • Der vil kun være begrænset adgang til el i havnen
 • Alle ombord på båden skal have en gyldig koncertbillet
 • Medbragt mad og drikke må nydes ombord på båden, men ikke på koncertpladsen

I ugen op til koncerten vil I få tilsendt nærmere informationer om jeres anløb til koncertpladsen. For spørgsmål vedrørende havnen og anløb kontakt venligst Helsingør Havn på tlf. 2531 1080. For spørgsmål vedrørende koncerten og adgang til pladsen kontakt venligst Kulturværftets Sekretariat på tlf. 41 86 99 12.

 

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: