INFO

 • Pris: 295 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet, Havnefronten
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 29. Juni 2019 20.00
 • Døre åbner: Kl. 18.00
 • Kategori: Koncerter

Queen Machine & Gasbox

OBS! Der kommer mange mennesker til koncerten: Se venligst vores kort over transport og adgang til koncertpladsen her. 
Info:
VIP-middag inden koncerterne i vores VIP-lounge i Værftshallerne. Læs mere her >>
Kajpladser (vælg under “Køb også”):
Både på 20-30 meter (UDSOLGT) | Både på 15-19.99 meter (830 kr.) | Både på 10-14,99 meter (620 kr.)


Det bliver et brag af en sommeraften i Helsingørs smukke Kulturhavn, når Queen Machine sætter gang i den helt store fest med klassikere som We will Rock You, Bohemian Rhapsody og alle de andre store hits fra det legendariske rockband. Aftenen fuldendes af de lokale knægte fra Gasbox, der leverer en smuk og nostalgisk hyldest til Kim Larsen, som spillede en af hans sidste koncerter på selv samme havnefront i sommeren 2018.

Sommerkoncerterne på havefronten i Helsingør er efterhånden blevet en lun tradition. Den orange-røde aftensol på Kronborg Slot, der afløses af lysshowet fra den store scene, står stadig i frisk erindring fra tidligere års koncerter, og i år bliver ingen undtagelse. Der er lagt op til sommerens første store fest, og aftenhygge i vandkanten, når Queen Machine og Gasbox spiller en hitparade som perler på en snor.

 

PROGRAM

Kl. 18.00: Pladsen og mad-markedet åbner
kl. 18.00: Warm-up med DR´s Henrik Milling bag DJ-pulten

Kl. 20.00: Gasbox
Kl. 22.00: Queen Machine
Kl. 24.00: Pladsen lukker

 


QUEEN MACHINE

I ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser. I sommeren 2019 har du mulighed for at opleve det på nærmeste hold, når Queen Machine gæster Helsingør på den store scene i Kulturhavnen.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af Queens udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… listen af hits er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine.

Med deres store kærlighed og respekt for Queens musik har de fem musikere fra Queen Machine skabt et univers omkring Queens musik, hvor der er plads til store følelser og også en overraskelse eller to. I lighed med originalerne består Queen Machine af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Storsyngende Bjarke Baisner er uden sammenligning Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

 

GASBOX

Der er ingen tvivl om, at Kim Larsen var Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter – først med Gasolin’ i 70’erne, Bellami i 80’erne, Bell*Star i 90’erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner, der har spillet flest koncerter på dansk jord, og musikken lever videre.

Gasbox spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin’ til Danmarks største rockband gennem tiderne – og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde. Danmarks bedste Kim Larsen sanger er i front, når de giver publikum en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse.


KAJPLADSER – SEJL TIL KONCERT

Når I køber en kajplads, kan I kaste fortøjninger lige ved koncertpladsen, og blive natten over i Helsingørs hyggelige havnemiljø. Fra jeres båd har I udsigt til det historiske Kronborg Slot, og I kan gå direkte ind på koncertpladsen og deltage i festen – kajpladsen gælder til næste dag kl. 11.30.

Indsejlingen skal ske om eftermiddagen på koncertdagen og forudsætter en gyldig koncertbillet til alle ombord på båden.

BETINGELSER FOR KAJPLADS-BILLETTER

– Kajpladserne er kun for både der er minimum 10 meter – der gives ikke dispensation pga. sikkerhed
– Indsejlingen skal ske om eftermiddagen på koncertdagen fra kl. 13.30
– Udsejlingen skal ske senest den efterfølgende formiddag kl. 11.30
– Vi garanterer ikke udsyn til scenen fra jeres båd
– Der vil kun være begrænset adgang til el i havnen
– Alle ombord på båden skal have en gyldig koncertbillet
– Medbragt mad og drikke må nydes ombord på båden, men ikke på koncertpladsen

I ugen op til koncerten vil I få tilsendt nærmere informationer om jeres anløb til koncertpladsen.

For spørgsmål vedrørende havnen og anløb kontakt venligst Helsingør Havn på tlf. 2531 1080.
For spørgsmål vedrørende koncerten og adgang til pladsen kontakt venligst Kulturværftets Sekretariat på tlf. 2531 3743.

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: