INFO

 • Pris: 325 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet / Store Scene
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 6. Marts 2020 20.00
 • Døre åbner: Kl. 19.00
 • Kategori: Koncerter

Udsolgt: Poul Krebs – SMÅ SENSATIONER – Jubilæumstour

Info: Siddepladser / Bemandet garderobe tilgængelig (20 kr.) / Spis før koncerten i Spisehuset – bestil bord her


Albummet ”Små sensationer” blev i sin tid det kommercielle gennembrud for Poul Krebs. Det sikrede ham seks grammy-nomineringer, og P3s lyttere valgte sangen ”Sådan nogen som os” som årets hit. Nu fejrer Poul Krebs albummets 25 års jubilæum med en række koncerter rundt i landet, hvor han sammen med sit stærke band – Troels Skjærbæk (bas), Rune Kjeldsen (guitar), Palle Hjorth (tangenter) og Rasmus Valdorff (trommer) – vil genbesøge ”Små sensationer” og spille alle sangene.

Poul Krebs glæder sig: ”Det hold, jeg har nu, har en spilleglæde og en legelyst, der gør, at jeg glæder mig stort til at spille hele det album, der gjorde så stor en forskel for mig. Det er sange, der bare så gerne vil spilles i netop dét særligt gode selskab!”

På albummet fra ´95 var der også numre som ” ”Morrison, Dylan og Elvis”, ”Prinsessen af Aalborg”, titelnummeret, ”Vinden danser” og ”Leidse Plein”.

Ved udgivelsen af ”Små sensationer” i april ´95 fortalte Poul Krebs om baggrunden for albummet til Gaffa:

”Jeg er træt af opfattelsen af, at det er i TV tingene sker. Jeg er træt af action-tendensen og de store overskrifter. Lad os blive fri for bombardementet af terrorporno og origieindtryk. Man fjerner fordybelsen og glemmer hverdagens små perler. For mig handler det om at læse mellem linierne i en søgen efter noget mere fundamentalt og finde de små sensationer…”


Lyt til Poul Krebs

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: