INFO

 • Pris: 215 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet / Store Scene
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 18. Oktober 2018 20.00
 • Døre åbner: Kl. 19.00
 • Kategori: Koncerter

Udsolgt: Phlake

Koncertinfo: Siddepladser / Spis før koncerten i Spisehuset – bestil bord her


Efter udsolgte koncerter på spillesteder i hele landet, åbner Phlake nu dørene til en anderledes og unik koncertoplevelse, der vil byde på hemmelige gæster, nye numre og fuldt orkester.

Med titlen ’Can We Talk?’ inviterer de i efteråret 2018 publikum helt tæt på, til en række intime og eksklusive koncerter i landets absolut smukkeste koncertsale og -huse.

Phlake ønsker at præsentere deres musik på en ny måde og udfordre sig selv og publikum. Det er ikke en akustisk koncert. Tværtimod, skruer Phlake op med fuldt band, hemmelige gæster og omarrangering af numre. Der vil blive opført numre fra både det prisvindende debutalbum ’Slush Hours’ og den anmelderroste opfølger ’Weird Invitations’. Koncerten kommer også til at byde på helt nyt materiale fra succesduoen.

En bid af starten

De sene nattetimer i en etværelses på Nørrebro. Det er svært at forstille sig, men det er netop her, mange af de første skitser til Phlakes hits er skabt. Et univers, hvor stress og jag bliver glemt, og kun fokus på musikken er tilbage. Det er netop dette univers publikum inviteres ind i, når sanger Mads Bo Iversen og producer Jonathan Elkær løfter sløret for deres kommende tour, der er opkaldt efter sangen ’Can We Talk’ fra duoens seneste album.

Phlake var det mest spillede navn på P3 i både 2016 og 2017, og har senest måtte melde totalt udsolgt til mange af deres koncerter landet rundt, bl.a. fire gange udsolgt på Store Vega i 2017.

I udlandet har Phlake også fået godt fat med store festivalshows i Sverige og Norge samt udsolgte koncerter i bl.a. London, Amsterdam og Berlin. Phlake har siden gennembruddet med hitsinglerne ’Pregnant’ og ’Angel Zoo’ været på en imponerende rejse. De har på under to år allerede opnået over 90 millioner streams på Spotify, modtaget fem DMA statuetter og ikke mindst æren af den ikoniske åbning af Orange Scene i 2017.

TYRKISK TAPAS/MEZZE STYLE GRILL-BUFFET I SPISEHUSET

Mange af Phlakes hits er skabt i deres lejlighed på Nørrebro, så derfor vil aftenens buffet stå i Nørrebros tegn og være en tyrkisk grillbuffet med bl.a. shawarma, falafel, salater, dips, brød og og meget mere.

 


LLEOH SPILLER SUPPORT

Trods sin nyfundne status som debutartist, har den 25-årige sangerinde LLEOH (med det borgerlige navn Sarah Leonora) sunget siden barnsben og været i og omkring musikbranchen i mange år. Hendes musik trækker tydelige tråde til 00’ernes pop og R&B-universer, som dog udfordres af undertoner fra til tider insisterende melankolske tilstande.

Hun mødte Jonathan Elkær (Phlake) i 2015, og sammen har de stille og roligt bygget og udviklet Lleohs univers. Gennem en fælles kærlighed til de synth-bårne urbanlandskaber – komplimenteret med Lleohs stærke vokal og Jonathans stærke produktioner – har de nu fundet frem til et udtryk, der er til at føle på.

 • Støttet af:
 • Arrangeret af: