INFO

  • Pris: 125 DKK
  • Sted:
    Kulturværftet / Store Scene
  • Tid: 5. Marts 2021 20.00
  • Døre åbner: Kl. 19.00
  • Kategori: Koncerter

Palace Winter (DK/AUS)

Som følge af myndighedernes udmelding om at forlænge de nuværende restriktioner frem til og med den 5. april vil Kulturværftet og Toldkammeret fortsat være lukket ned for aktiviteter.

Alle, der har billet til et arrangement i den pågældende periode, vil blive orienteret via e-mail.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@kuto.dk

Info: Ståpladser / Bemandet garderobe (overtøj må ikke medtages i salen) 20 kr.


Den dansk-australske duo Palace Winter præsenterer ny single – Top of the Hill – og annoncerer samtidig dansk tour i 2021, der bringer dem til Kulturværftet i Helsingør.

Palace Winter er den australsk fødte, forsanger og guitarist Carl Coleman og den danske multiinstrumentalist og producer Caspar Hesselager. Sammen med deres nye single kommer også offentliggørelsen af Palace Winters tredje studiealbum Keep dreaming, buddy. Albummets titel og singlen er fyldt med en dualisme, som definerer hele albummet. ”Keep dreaming, buddy” kan være en venlig beroligende kommentar om håb, men også en nedladende kommentar, der brister illusioner.

På samme måde forholder Palace Winter sig på Top of the Hill til livets op- og nedture; udsynet fra toppen og hvor dybt der er at falde derfra.

Denne form for tosidethed er ikke ny for Palace Winter, der som ofte bringer det melankolske sammen med glæden i deres drømmende musik med insisterende fremdrift. Der er en umiskendelig optimisme på deres to seneste albums, selvom de begge berører tunge temaer som død, sorg og traumer. Det nye er ikke blot optimismen, men insisteren på optimisme i perioder med usikkerhed, som sætter sig i det musikalske udtryk: “Vi omfavner noget manisk og en galskab, som vi ikke har gjort før” fortæller Hesselager.

Palace Winters tredje album Keep dreaming, buddy udkommer 23. oktober. Koncerten på Kulturværftet finder sted 5. marts 2021.

Mød bandet: palacewinter.com

 

  • Arrangeret af:
  • Støttet af: