INFO

 • Pris: 315 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet / Store Scene
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 9. Februar 2021 19.30
 • Døre åbner: Kl. 19.00
 • Kategori: Comedy, Koncerter

Niels Hausgaard

Info: Siddepladser / Billettyper: Gulv 415 kr. – Balkon 315 kr. / Bemærk: begrænset udsyn fra balkon / Mulighed for bemandet garderobe, 20 kr.


Træls – men vi håber du har tålmodighed …

Vi ved, at det er træls – for nu at sige det på godt klingende Hausgaardsk’ – at vi for anden gang er nødt til at udsætte showet med Niels Hausgaard.

Men pga. de gældende krav for sikkerhed og afstand ved offentlige arrangementer er det desværre en virkelighed, som vi i samarbejde med Hausgaards management er nødt til handle på.

Showet udsættes til den 9. februar 2021 / Alle billetter vil være gyldige til den nye dato.


Du ved, hvad jeg mener

Han har turneret landet tyndt siden 1972 og spiller lige gerne i øst som i vest. Hele fem gange har Niels Hausgaard gæstet Kulturværftets Store Scene, og vi er skrup-stolte over at kunne byde den lune ord-ekvilibrist og troubadour indenfor igen den 11. marts 2020.

Niels Hausgaards koncerter er sjældent ens to aftener i træk, og selv siger han, at det hele står og falder med, hvor god kontakt, han opnår. Hans erfaring er, at vi er forbavsende ens i Danmark. Vores lyd og hastighed varierer efter, hvor tæt vi bor, men ellers er der ikke meget forskel. Heldigvis er vi meget uenige om mange ting, ellers var det ikke til at holde ud, mener han.

Hans yndlingsofre er de nærige, de selvretfærdige, de opstyltede, de der smasker ved bordet, de uvenlige osv. osv. De var tidligere samlet i det, der hed Liberal Alliance. De må jages hele året. De er aldrig fredede. For Hausgaard har det unikke, det specielle, særlingene aldrig været godt stof. Det er det almindelige af det almindelige, der interesserer og morer ham. Det, der kan betegnes som vores fælles skæbne, fx religion og politik, samfundsforhold i det hele taget. Det SKAL vi tale om, det er fundamentet i et demokrati, siger han og griner mod horisonten og tilføjer: Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere og komme videre.


Bemærk:
Dette arrangement skulle have været afholdt i foråret 2020, men blev udsat pga. corona/covid-19. Købte billetter fra foråret vil være gyldige til denne nye dato. Billetkøbere har fået direkte besked


 

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: