INFO

  • Pris: 415 DKK
  • Sted:
    Kulturværftet / Store Scene
  • Tid: 16. Juni 2021 19.30 - 17. Juni 2021 19.30
  • Døre åbner: Kl. 19.00
  • Kategori: Comedy, Koncerter

Niels Hausgaard: Bides hestene?

Status 14. april: De to shows udsættes til henholdsvis 16. og 17. juni. Alle købte billetter vil være gyldige til den nye dato. Billetkøbere har fået direkte besked via e-mail og sms.

Info: Siddepladser / 2 shows: 16. og 17. juni 2021 /


Bides hestene? (Skitse til et show 2021)

Hausgaards rytme er rystet. “Plejer” er i sandhed død.

Selvom Covid19 er et fælles vilkår, er det for Hausgaard ikke godt materiale. Det er et åbent sår, og det skal hele. Hausgaard mener, at vi er blevet presset til at møde os selv: “Det kan være direkte skræmmende for uøvede. Det er dog nødvendigt for at blive bedre til at leve. At møde sig selv kan føles som rygestop: forfærdeligt i starten, men nemmere dag for dag, siger han, og fortsætter: “Det er svært at se sine egne begrænsninger i øjnene. Nogen magter det ikke. Trump for eksempel.”

For Hausgaard selv har det været nemt, for han har ingen, smiler han beskedent. Han sidder i sit køkken og skriver på et vers, som vi godt må se. “Det er kun en skitse,” advarer han:

Hvor blir´ du af, du der skal redde Verden
Vi går og venter, hvor blir´ du af
Du skal bremse vores trang til operette
Du skal lære os at “se” mere dag for dag
Du griner af alverdens guldkareter
Du vil, at vi skal huske og forstå
At medaljer hænger man på idioter
Det er for pokker dig, vi venter på


Bemærk:
Dette arrangement skulle have været afholdt i foråret 2020, men er blevet udsat nu tre gange pga. Covid-19. Købte billetter fra tidligere vil være gyldige til de nye datoer. Billetkøbere har fået direkte besked via e-mail og sms. Spørgsmål kan sendes til info@kuto.dk


Status 2. februar: De to shows udsættes til henholdsvis 28. og 29. april. Alle købte billetter vil være gyldige til den nye dato. Billetkøbere har fået direkte besked via e-mail og sms.

Vi åbner igen torsdag den 6. maj!

I Toldkammeret er der igen mad på menuen og fællesskaber både indenfor og ude i vores hyggelige gård.

Kulturværftet kan du opleve såvel modige, spirende artister som vaske-ægte musikalske verdensstjerner.

Læs mere på kuto.dk/sikkerhed om hvordan vi håndterer sikkerheden i vores huse og sikrer dig et godt og trygt kulturbesøg.  

Har du spørgsmål til et arrangement eller andet vedr. dit besøg hos os, er du velkommen til at kontakte os på info@kuto.dk

  • Arrangeret af:
  • Støttet af: