INFO

  • Pris: 415 DKK
  • Sted:
    Kulturværftet / Store Scene
  • Tid: 28. April 2021 19.30 - 29. April 2021 19.30
  • Døre åbner: Kl. 19.00
  • Kategori: Comedy, Koncerter

Niels Hausgaard: Bides hestene?

Status 2. februar: De to shows udsættes til henholdsvis 28. og 29. april. Alle købte billetter vil være gyldige til den nye dato. Billetkøbere har fået direkte besked via e-mail og sms.

Info: Siddepladser / 2 shows: 28. og 29. april 2021 / Mulighed for venteliste til begge shows – der frigives på et tidspunkt et antal pladser og ventelisten får direkte besked før andre


Bides hestene? (Skitse til et show 2021)

Hausgaards rytme er rystet. “Plejer” er i sandhed død.

Selvom Covid19 er et fælles vilkår, er det for Hausgaard ikke godt materiale. Det er et åbent sår, og det skal hele. Hausgaard mener, at vi er blevet presset til at møde os selv: “Det kan være direkte skræmmende for uøvede. Det er dog nødvendigt for at blive bedre til at leve. At møde sig selv kan føles som rygestop: forfærdeligt i starten, men nemmere dag for dag, siger han, og fortsætter: “Det er svært at se sine egne begrænsninger i øjnene. Nogen magter det ikke. Trump for eksempel.”

For Hausgaard selv har det været nemt, for han har ingen, smiler han beskedent. Han sidder i sit køkken og skriver på et vers, som vi godt må se. “Det er kun en skitse,” advarer han:

Hvor blir´ du af, du der skal redde Verden
Vi går og venter, hvor blir´ du af
Du skal bremse vores trang til operette
Du skal lære os at “se” mere dag for dag
Du griner af alverdens guldkareter
Du vil, at vi skal huske og forstå
At medaljer hænger man på idioter
Det er for pokker dig, vi venter på


Bemærk:
Dette arrangement skulle have været afholdt i foråret 2020, men er blevet udsat nu tre gange pga. Covid-19. Købte billetter fra tidligere vil være gyldige til de nye datoer. Billetkøbere har fået direkte besked via e-mail og sms. Spørgsmål kan sendes til info@kuto.dk


  • Arrangeret af:
  • Støttet af: