INFO

  • Pris: 180 DKK
  • Sted:
    Toldkammeret
  • Tid: 5. Marts 2021 20.00
  • Døre åbner: Kl. 19.00
  • Kategori: Koncerter

Mojo Hands

Som følge af myndighedernes udmelding om at forlænge de nuværende restriktioner frem til og med den 5. april vil Kulturværftet og Toldkammeret fortsat være lukket ned for aktiviteter.

Alle, der har billet til et arrangement i den pågældende periode, vil blive orienteret via e-mail.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@kuto.dk

Info: Ståpladser / Bemandet garderobe (overtøj må ikke medtages i salen) 20 kr. / Fællesspisning kl. 18.00 –  bestil plads ved bordet


Det danske soul-, rhythm- & blues-band Mojo Hands er aktuelle med deres nye album High Blood Pressure

Albummets 11 sange er indspillet i Lundgaard Studiet i Vejen, og i forhold til tidligere har stilen denne gang fundet vej imod en soulet og 50’er-agtig tilgang.

Mojo Hands har valgt at hylde en buket af de store og – for manges vedkommende – glemte amerikanske artister, som eksempelvis Ruth Brown, Huey Smith, Dolly Cooper, Hank Penny og Sonny Thompson. Ud over fortolkninger af disses charmerende sange er der også blevet plads til et par fortolkninger af et par nutidige artister som svenske Anders Osborne og amerikanske Al Anderson.
Mojo Hands har huseret i det danske roots & blues-miljø i de sidste par årtier og har tidligere udgivet tre studiealbums og et livealbum optaget i Falkenberg i Sverige. Vores broderland har i øvrigt været bandets mest succesfulde territorium igennem de sidste mange år med en række succesfulde koncerter bl.a. på Åmål Blues Festivalen, hvor Mojo Hands fik deres svenske gennembrud. Mojo Hands har ligeledes turneret en del i Tyskland, Holland og Schweitz og har selvfølgelig spillet på alt, hvad der er at spille på i Danmark, bl.a. Midtfyns Festivalen i 1999, hvor rytmeteltet blev væltet af bandets hoppende og inciterende rhythm & blues.

Mojo Hands ser i High Blood Pressure-udgaven ud, som følger
Zenia Levring Madsen: vokal
Bo Møller: guitar
Rasmus Grønborg: keyboards
Lars Thomsen: bas
Erik Lodberg: trommer
Ulrik Bust: sax
Hans Christian Erbs: trompet

Følg Mojo Hands på facebook her

 

Lyt til Mojo Hands


Bemærk:
Dette arrangement skulle have været afholdt i foråret 2020, men blev udsat pga. corona/covid-19. Købte billetter fra foråret vil være gyldige til denne nye dato. Billetkøbere har fået direkte besked.


 

  • Arrangeret af:
  • Arrangeret af:
  • Støttet af: