INFO

  • Pris: 345 DKK
  • Sted:
    Kulturværftet / Store Scene
  • Tid: 27. Maj 2021 20.00
  • Døre åbner: Kl. 19.00
  • Kategori: Koncerter

Michael Learns To Rock – Played On Pepper Live 2021

Info: Siddepladser / Varighed: 2 x 45 min / 1. del: Played on Pepper – 2. del: Greatest hits / Spis før arrangementet i Spisehuset – Bestil bord her


Status 8. februar: Koncerten udsættes til torsdag den 27. maj 2021 kl. 20.00. Alle købte billetter vil være gyldige til den nye dato. Billetkøbere har fået direkte besked via e-mail og sms.


De fire herrer fra en af dansk musiks største kommercielle successer – Michael Learns To Rock – gør klar til Danmarks-turne i foråret 21. Den 12. marts kan du synge med på Someday, That’s Why…., Love Will Never Lie og mange flere af de gode gamle klassikere på Kulturværftets Store Scene.

Albummet Played On Pepper (POP) vil altid stå som en milepæl i dansk og international pop-historie. Med hits som Someday, That’s Why…., Love Will Never Lie, How Many Hours m.fl. var denne udgivelse nemlig Michael Learns To Rocks (MLTR) svendeprøve, da bandet for første gang – uden indblanding fra producere og pladeselskaber – var alene om al indspilning og teknik. Efter det internationale gennembrud i 1993 med albummet Colours indrettede MLTR et studie i et industrikvarter i Århus, som blev rammen om indspilningerne i en eksperimenterende atmosfære af leg og frihed uden andre end de fire bandmedlemmer til at bestemme. Sangene var alle skrevet af Jascha Richter og efter næsten 1 års arbejde i studiet, kunne de fire bandmedlemmer præsentere hele albummet for verden i 1995, hvor det hurtigt solgte langt over 1 million eksemplarer og hærgede bl.a. de danske hitlister i de følgende år. Mange af sangene er blevet evergreens i store dele af verden, og albummet har vist sig at bestå tidens test igennem tre årtier.

Den levende og legende energi, som POP blev skabt af og udstråler, er netop, hvad MLTR ønsker at bringe med sig rundt til Danmarks spillesteder på den kommende Played On Pepper Live 2021-turné, hvor hele POP albummet vil blive fremført sammen med MLTRs mange andre hits.

MLTR siger:

”Vi glæder os rigtig meget til at give vores danske publikum chancen for denne særlige oplevelse, og vi ønsker med denne specielle koncert-turné at præsentere hele POP-albummet som det store pop-album og ”værk”, det altid har været for os. Vi kommer hele landet rundt og vil selvfølgelig ikke snyde publikum for at kunne synge med på de største sange fra vores andre albums.”

  • Arrangeret af:
  • Støttet af: