INFO

  • Pris: 695 DKK
  • Sted:
    Toldkammeret
    Havnepladsen 1
    3000 Helsingør
  • Tid: 25. September 2018 16.00
  • Kategori: Børn og Unge, Gastronomi

UDSOLGT: Mit kokkeri – kokkeskole for børn og unge

Info: Tirsdage kl. 16.00-19.00 / 7 undervisningsgange, første gang 4. sept. / Alder: 12-14 år


Så er Toldkammeret klar med en ny sæson af kokkeskole for børn og unge. Kokkeskolen tager afsæt i MIT kokkeri, der er et madunivers, som skal give børn og unge inspiration, lyst og viden om at lave god og sjov mad.

Kokkeskolen i Toldkammeret kommer hele vejen rundt i fødekæden, vi følger tidens kokketrends og fokuserer på fisk og grøntsager. Alt fra vegetar- til simremad til sushi og det gode brød. På vores kokkeskole kommer du med bag kulissen og lærer at lave god mad på en sjov og udfordrende måde. Hyggen er i højsædet, og du går fra kokkeskolen med en masse ny viden og praktiske teknikker.

Underviserne er ambitiøse og seriøse, men søde og forstående. Vi lægger vægt på at møde eleverne med engageret og imødekommende formidling, og en afslappet og uformel stemning i køkkenet.

Kokkeskolen er for børn fra 12 til 14 år, der interesserer sig for madlavning.


De syv undervisningsgange foregår i Spisekammeret i Toldkammeret, alle dage fra kl. 16.00-19.00.

Tirsdage 4. sep. / 25. sep. / 2. okt. / 23. okt. / 6. nov. / 13. nov. /20. nov.

Sidste undervisningsgang den 20. nov. er finalemiddag, og her er elevernes familier inviteret med.

Undervisere: 

Mike Brown, Køkkenchef Kulturværftet & Toldkammeret
Mike kommer oprindeligt fra Australien, men bor i dag i Hornbæk med sin familie. Han har undervist på den australske kokkeskole, været privatkok på en stor privat yacht, sushikok på Nobu i London og meget mere.

Christian Dürr, Spisehuset, Kulturværftet
Christian er til daglig teamleder i Spisehuset på Kulturværftet. Han er uddannet gastronomisk assistent hos Hotel Skt. Petri, København.

Bronzemærket i økologi
Spisehuset og Spisekammeret, både Spisehuset og Spisekammeret har det økologiske spisemærke i bronze, og har fokus på madspild i hverdagen.