INFO

 • Pris: 260 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet / Store Scene
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 8. Marts 2019 20.00
 • Kategori: Koncerter

Koncert: Mike Andersen

Info: Siddepladser / Mulighed for tilkøb af garderobe / Spis før forestillingen i Spisehuset – bestil bord her


Den danske blues/soul-stjerne Mike Andersen gæster Kulturværftet i Helsingør. Med mere end tusind live-koncerter under bæltet, fem Danish Music Award nomineringer og hele syv fuldlængde albums, venter der publikum en forrygende koncertoplevelse af aller højeste kvalitet.

Mike Andersens musik er udsprunget af en dyb kærlighed til både The Blues og dens trofaste følgesvend That Sweet Soul Music. Blandingen af de to ting fås ikke meget bedre end Mike Andersen Band i levende live, hvor inspirationen fra navne som BB King, Johnie ”Guitar” Watson, Ray Charles og Al Green mikses til et frodigt og personligt udtryk.

Gaffa var blandt de mange glade modtagere af ”Devil Is Back”, Mike Andersens syvende album, der udkom i 2016, som bl.a. kunne byde på en stærk duet med den engelske sangerinde Joss Stone. Albummet er udbygget med en fascination for countrymusik – som er ny for Mike Andersen – men som efter et ophold i Nashville var noget, der måtte udforskes.

 

Det syder, sveder og koger i den musikalske gryde

I maj 2018 udsendte Mike Andersen en helt ny single, ’There She Was’. Med udgivelsen af ’There She Was’ har Mike haft lyst til at fokusere på kreationen af én enkelt single. Men det er med præcis samme dedikation at han er gået ind i den proces, som det har været med hans tidligere albumindspilninger. Det syder, sveder og koger i den musikalske gryde, og bandets 1500 koncerter sammen kan tydeligt høres og fornemmes på ’There She Was’, der sprudler i sikkert samspil og ikke lader noget tilbage at ønske!

 

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: