INFO

  • Pris: 125 DKK
  • Sted:
    Kulturværftet
  • Tid: 24. April 2021 20.00
  • Døre åbner: Kl. 19.00
  • Kategori: Koncerter

Mekdes

Som følge af myndighedernes udmelding om at forlænge de nuværende restriktioner for spillesteder og kulturhuse frem til og med den 6. maj vil Kulturværftet og Toldkammeret fortsat være lukket ned for aktiviteter.

Alle, der har billet til et arrangement i den pågældende periode, vil blive orienteret via e-mail.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@kuto.dk

Info: unummererede pladser


Mekdes har for alvor slået sit navn fast med numre som In Favor of You og Lonely. Numre, der er blevet spillet flittigt på P3, og sange, som Mekdes selv har indspillet i hjemmet i Kolding. Senest er Mekdes som den første danske kunstner inviteret med i Spotify Oyster. Programmet er for særligt udvalgte, talentfulde skandinaviske artister, som får stillet streaming-gigantens lydstudie og tekniker i Stockholm til rådighed.

“Det var sygt fedt at optage i så mega-vildt et studie”, udbryder Mekdes, som ellers altid har indspillet derhjemme. Men selvom produktionen var rykket fra soveværelset i Kolding til et fuldblods-studie i Stockholm, er Give You More fuldkommen Mekdes.

“Jeg havde min egen bassist og trommeslager med hjemmefra, og jeg gav studieteknikeren mine instrukser. Det var fedt endelig at kunne lave det nummer, som jeg havde drømt om”, tilføjer hun.
Offentliggørelsen af forårstouren i 2021 sker i forlængelse af et travlt 2020, hvor Mekdes kunne afrunde året med en flot nominering som Årets Nye Live Navn til DMA.

facebook.com/Mekdesofficial


NY LYD

Kom helt i sync med lydbilledet lige nu

Vi tager pulsen på en musikscene, der emmer af modige, moderne bands og innovative, inspirerende artister. Selvom du måske ikke lige nu er på fornavn med dem, kan vi varmt anbefale dig at opleve følgende acts i den kommende tid …

Se alle Ny Lyd koncerter her

  • Arrangeret af:
  • Støttet af: