INFO

 • Pris: 145 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet / Store Scene
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 17. Maj 2020 16.00
 • Døre åbner: Kl. 15.45
 • Kategori: Koncerter, Meditation

Meditation og koncert: Tomoko Sauvage (JP) + Jakob Lund (DK)

Info: For liggende publikum / Der vil være puder, tæpper og yogamåtter til alle deltagere / Gratis ubemandet garderobe / Spisehuset er åbent fra kl. 10.00


Kulturværftet byder på en eftermiddag i åndedrættet, meditationen og lydens tegn. Her inviteres nysgerrige sjæle på et miniforløb med fokus på åndedræt og meditation efterfulgt af en koncert. Åndedrætsøvelser og meditation instrueres af Jakob Lund fra Breathe SMART-initiativet.

 

Åndedræt og meditation: Jakob Lund

Jakob Lund er underviser, kropsterapeut og foredragsholder og grundlægger af organisationen Breathe SMART, hvis mål er at formidle åndedræts- og meditationsteknikker, som vej til at skabe positive livsforandringer. Forløbet denne dag varer ca. 45 minutter og vil introducere dig til en række åndedræts- og afslapningsteknikker. Forløbet følges af en meditationssession, der glidende flyder over i en ambientkoncert, hvor du oplever musikken liggende.

Læs mere om Jakob Lund
www.breathesmart.dk
www.facebook.com/BreatheSMARTDenmark

 

Koncert: Tomoko Sauvage (UA)

Vandskåle er et fascinerende instrument, en hybrid mellem vand, keramik og elektronik. Lyden er både velkendt og ny. Japanske Tomoko Sauvage spiller med hænderne på vandet i porcelænsskåle af forskellige størrelser. Hun rører ved og drypper vandet og forstærker det med hydrophoner (undervandsmikrofoner).

I Sauvages optræden spiller vandets visuelle og meditative aspekt også en central rolle i etableringen af en flydende sfære, der omslutter publikum. Vandskålene fungerer som en naturlig synthesizer, der frembringer flydende klangtoner gennem bølger, dryp og bobler. Vandet og skålene giver genlyd og skaber undervands-feedback, som en lang tone fra en gongong – et akustisk fænomen, der kræver finjustering afhængig af mængden af vand i skålen og det akustiske rum, hun spiller i. De fleste af Sauvages lydbilleder er langsomme, dybe, men stadig opløftende.

 

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: