INFO

 • Pris: 345 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet
 • Tid: 17. December 2021 20.00
 • Døre åbner: Kl. 19.00
 • Kategori: Koncerter

Magtens Korridorer + Viva Vertigo

Info: Ståpladser

Status 16. nov. 2021: På grund af COVID-19 på holdet, kan Magtens Korridorer desværre ikke spille den planlagte koncert på Kulturværftet den 19. november. Men HELDIGVIS har det muligt at rykke koncerten til den 17. december. Alle billetter er gyldige til den nye dato. Billetkøbere har fået direkte besked via e-mail og sms.

Sikkerhed og regler lige nu: kuto.dk/sikkerhed


Magtens Korridorer leverer et sandt rockeventyr, når de med bredde, højde, længde og tyngde udfolder et univers af både hård og poetisk lyd. I kølvandet på deres seneste singleudgivelse Club Promise annoncerer de nu en efterårstour i samme navn.

”Her har du lyset, der aldrig går ud. Her har du festen, der aldrig holder op.” Sådan lyder de første to linjer i Magtens Korridorers seneste single, med alt hvad det indebærer, og sender os samtidig direkte ind i denne potente efterårstur, hvor livemusikken atter kan brøle.

Magtens Korridorer formår med både hårde slag og delikatesse at skrive dansk rockhistorie. Med en unik umiddelbarhed skriver de sig ind i enhvers hverdagslige trummerum og formår samtidig at holde alt det genkendelige ud i strakt arm. Ironien, det brølende og det helt store spørgsmålstegn er i højsædet, når Magtens Korridorer sætter trivialiteter under loop og smadrer derudaf med hårdtslående realisme.

I 2005 udsendte de albummet Friværdi, og snart indtog de fem herrer med succes folkets hjerter. Anmelderne brugte ord som magtdemonstration og dansk rocks nye magthavere, og i dag er Johan Olsen (vokal), Anders Ramhede (trommer), Niklas Schneidermann (guitar), Rasmus Kern (guitar og keys) og Terkel Møhl (bas) massivt etableret på den danske livescene. En bedrift, de for alvor kan befæste til efteråret, når de sætter liv i barrikaderne med en fandenivoldsk og progressiv energi.


Image

SUPPORT

Viva Vertigo

Viva Vertigo er tilbage!
Det københavnske band rockband Viva Vertigo er tilbage efter mange års pause.

Først og fremmest vender bandet tilbage med ni koncerter rundt i landet som Support for Magtens Korridorer i November 2021.

Viva Vertigo anno 2021 består af: Simon Beck: vokal, guitar, Maja Romm: guitar, keys, Jon Grinde: trommer og Tove Sørensen: bas, vokal

VIGTIG INFORMATION INDEN DIT BESØG

 • Medbring gyldigt coronapas
  Alle personer på 15 år eller ældre skal fremvise coronapas iht. gældende retningslinjer.
  Der er kun adgang med gyldigt coronapas. Vi opfordrer til, at du downloader app’en “Coronapas” på forhånd.
  Find nærmeste test-sted her
 • Arrangeret af:
 • Støttet af: