INFO

  • Pris: 450 DKK
  • Sted:
    Kulturværftet
  • Tid: 26. Maj 2022 20.00
  • Kategori: Koncerter

Macy Gray (US)

Info: Ståpladser / Mulighed for middag i Spisehuset før koncerten – tilmelding her


Den Grammy-vindende sangerinde Macy Gray kommer til Kulturværftet i 2022. Glæd dig til at opleve en af verdens sprødeste stemmer, når Macy Gray indtager Store Scene næste år og deler ud af sine vokale lækkerier.

Macy Gray er kendt af de fleste for sin karakteristiske hæse stemme – og ikke mindst for de megahits, som er kommet fra hendes hånd de seneste godt 20 år. Hun blev verdenskendt i 1999 med debutudgivelsen On How Life Is, som indeholdt de hits, alle sang med på i slutningen af 90’erne og i starten af 00’erne. Siden har den produktive dame udgivet hele 10 albums med flere verdenshits. Grammy, Brit Award samt Billboard Award er blot nogle af de store musikpriser, hun har høstet i sin karriere.

Om Macy Gray
Natalie Renee McIntyre – bedre kendt som Macy Gray – er beviset på, at det kan betale sig at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Allerede som teenager skrev hun sange for andre artister, og da én af disse pludselig ikke dukkede op til en demo-session, indspillede hun sangene selv, selvom hun ikke var så vild med sin karakteristiske stemme. Numrene spredte sig i musikmiljøet i Los Angeles, hun opfandt sit kreative alias, Macy Gray og landede i 1998 en pladekontrakt hos Epic. Da alle kunne synge med på I Try året efter, tog hendes musikkarriere for alvor fart, og hun vandt en grammy for Best Female Pop Vocal Performance for netop dette hit.

Alsidig artist
Siden da har Macy Gray bevæget sig i flere kunstneriske retninger; hun har medvirket i flere film som Training Day og Spiderman, ligesom hun har været medforfatter til en animeret tegnefilm. Musikalsk har Macy Gray også søgt i flere forskellige retninger. Hun har bl.a. genindspillet Stevie Wonders ikoniske album Talking Book, ligesom hun har fortolket Metallica-hittet Nothing Else Matters i en jazzet version.

Macy Gray kan opleves på den 26. maj 2022, kl. 20.00 på Kulturværftet i Helsingør.

Billetsalget starter den 18. juni 2021 kl. 10.00


Koncerten er arrangeret i samarbejde mellem The Tivoli, Helsingborg og Kulturværftet, Helsingør

  • Arrangeret af:
  • Støttet af:
  • Støttet af: