INFO

  • Pris: 75 DKK
  • Sted:
    Toldkammeret
  • Tid: 18. Maj 2021 19.00
  • Døre åbner: Kl. 18.45
  • Kategori: Ord og Viden

Lyttesalon: Podcast – Drømmenes Kaptajn

Info: Unummererede siddepladser / Mulighed for aftensmad i Spisekammeret fra kl. 17.30 – se mere her


Podcast er ikke en så specifik genre, men en sammentrækning af ”Personal On Demand” og broadcast – eller tidsforskudt lytning, som det også kaldes. Ikke desto mindre helliger vi en hel aften til podcast.

I denne Lyttesalon kommer en af bedste inden for radio-og podcastgenren – nemlig journalisten og podcastproducenten Susanna Sommer – med sin prisvindende podcastserie Drømmenes Kaptajn. Serien er en samtalemosaik er skabt ud fra et hav af radioarkivklip med Troels Kløvedal.

Susanna Sommer bruger sin egen middelklasse-parcelhusopvækst i Helsingør og omegn som en kontrast til Troels Kløvedals liv udlængsel og eventyrlyst. Dermed tegner hun et billede af de opbrud, oprør og modsætninger, som prægede 1970’erne og 1980’erne.  

Drømmenes Kaptajn er en personlig, sproglig ekvilibristisk og poetisk lydoplevelse om en sømand af verden, om at forstå et søkort og føre et skib derhen, hvor drømmene bliver til.

Vi skal lytte til afsnit 1. Hippieskibet og afsnit 4 Ud og hjem af podcasten.


Drømmenes Kaptajn modtog prisen som Årets Podcast i 2019 ved Prix Radio.

Gæst: Susanna Sommer

Vært: Thomas Bernsen

Foto credit: Agnete Schlichtkrul

PASSION FOR PODCASTS?

Ny lyttesalon inviterer med bag kulissen og håndværket – med fire af Danmarks bedste lyd- og podcastfortællere

Lyd generelt og podcasts i særdeleshed har for alvor gjort sit indtog i danskernes hverdag. Hvordan bygger man en lydfortælling op, så lytterne bliver hængende til slut?

Kom med bag lydkulissen, når Toldkammeret inviterer fire af Danmarks bedste lyd- og podcastfortællere til Helsingør til vores nye hyggelige Lyttesaloner.

Over fire aftner i maj og juni måned skal vi dels lytte til radioprogrammer og podcasts sammen, dels tager vi turen ind i det magiske og kreative rum, hvor alle valg og fravalg bliver vendt og drejet.

Læs mere om Lyttesaloner her

  • Arrangeret af:
  • Arrangeret af: