INFO

  • Pris: 220 DKK
  • Sted:
    Kulturværftet
  • Tid: 14. Oktober 2021 20.00
  • Døre åbner: Kl. 19.00
  • Kategori: Koncerter

Lydmor

Info: unummererede pladser


Med sin anmelderroste og prisvindende musik i bagagen har Lydmor brugt de seneste år på intense tours i Europa, UK, og Asien. Hun er berygtet og kendt for altid at levere en magisk cocktail af udfordrende visuelle shows kombineret med sin tryllebindende konceptuelle elektropop. En artist, der aldrig går på kompromis og altid går sine egne veje. Torsdag den 14. oktober giver hun koncert på Kulturværftet.

Gaffa: Lydmor går direkte ind på førstepladsen af vinylhitlisten

Dedikeret fanskare
Til manges overraskelse har Lydmor flere udgivelser bag sig bl.a. A Pile Of Empty Tapes udgivet i 2012 og Y fra i 2015. Disse albums rørte mere på sig i udlandet end herhjemme og skabte en dedikeret fanskare. På nippet til at opgive musikdrømmen pakkede den dengang 26-årige Jenny Rossander i 2016 sin kuffert og rejste alene til Shanghai.

International fremadstormer
Den personlige rejse og inspirationen i Shanghai dannede fundamentet for den fortælling, der i september 2018 manifesterede sig i gennembrudsalbummet I told you I’d tell them our story.

Derfra tog det for alvor fart for den fremadstormende Lydmor, som i 2018-2019 tog på en turné i Asien, Rusland og derefter på en succesfuld tour rundt i hele Europa, UK og Asien.  

Kompleks og konceptuel
Lydmors seneste udgivelse fra 2021, Capacity, er et kontrastfuldt, musikalsk værk, hvor fiktion og virkelighed smelter sammen i et mange-facetteret lydunivers. Det er på én og samme tid den elektroniske popkunstners mest personlige, komplekse og konceptuelle album til dato.

Lydspor til Mørkt Forår og Sensuality Happens
Udover at udgive i eget navn har Lydmor desuden i 2019 og 2020 skabt musik til en række forestillinger, heriblandt Orestien på Aarhus Teater, Sensuality Happens på Det Kongelige Teater og Roskilde Festival, Helligetrekongersaften på Oslo Nye Teater, Tine på Aalborg Teater samt Mørkt Forår på Betty Nansen.

Fra Hong Kong til Helsingør
Lydmor giver altid alt hvad hun har af sig selv – uanset om hun spiller på festivaller som Roskilde Festival, Tinderbox, Northside Festival, mystiske spillesteder i Hong Kong, Vietnam og Berlin eller på branchefestivaller som Reeperbahn Festival og Iceland Airwaves. I efteråret 2021 giver Lydmor koncert på Kulturværftet i Helsingør.

Anmeldelser

“"Lydmor iscenesætter sig selv som en ny elektronisk gigant på den danske musikscene " ”
Information
“”Lydmor ticks all the boxes; the girl has everything (…) For my money she’s the most ground-breaking, inventive artist in Europe right now, possibly in the world””
God is in the TV (Blog - UK)
“”Uanset om det stod på skarpskåren electropop eller stille sange på flygel, brillerede Lydmor i DR Koncerthuset. Det var storladent og bjergtagende, men det forblev altid menneskeligt og nærværende” ”
Soundvenue
  • Arrangeret af:
  • Støttet af: