INFO

 • Pris: 295 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet / Store Scene
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 18. Oktober 2019 20.00 - 20. Oktober 2019 20.00
 • Døre åbner: Kl. 19.00
 • Kategori: Koncerter, Ord og Viden

EKSTRA SHOW: Let’s Groove – En Live Funk-Cast

Info: Siddepladser / Bemandet garderobe tilgængelig (20 kr.) / Spis før koncerten i Spisehuset – bestil bord her

Priser: Forreste sektion: 385 kr. / Bagerste sektion: 345 kr. / Balkon: 295 kr. / Bemærk: Der kan være begrænset udsyn fra balkonen

Shows:  18 okt. kl. 20.00 (Udsolgt) / EKSTRA SHOW: Søndag 20 okt. kl. 20.00


Kulturværftet blænder op for et funklende nyt koncept, når vi sender det første af en række shows, der tager dig med ud over rampen og med ind i musikhistorien. Akkompagneret af Jan Glæsels 15-mand store orkester Rumors Corner, og fortalt på kyndigste vis af Henrik Milling og Nicolai Molbech bliver Earth, Wind & Fire det første historiske disco-glimrende dyk ind i en musikalsk rejse.

Hvis du tager en Earth, Wind & Fire plade ned fra hylden og hører den med hovedtelefoner på, bliver du teleporteret gennem sci-fi landskaber af pyramider, månelandinger, solformørkelser og ekstra terrestrial nærkontakt: Earth, Wind & Fire er musikhistoriens ultimative orkester. Henrik Milling og Nicolai Molbech graver sig ned i bandets historie og afslører den hemmelige formel, der har gjort Earth, Wind & Fire til et band, der kun står stærkere og stærkere, på trods af at deres mesterværker snart er 40 år gamle.

Hele historien bliver fortalt som en odyssé i gigantiske lydlandskaber, hvor publikum kommer til at opleve musikken fra Jan Glæsels vanvittigt kompetente 15-mands orkester – Rumors Corner. Med Bobo Moreno som det vokale midtpunkt kan vi garantere en aften i særklasse – en aften, der på alle måder sætter jord, vind og ild i bevægelse.

Starten på eN ny SERIE AF SHOWS

”Let’s Groove” er en serie af tematiske shows, hvor fænomener fra musikhistorien danner ramme for en gennemgående historie akkompagneret af Jan Glæsel og Rumors Corner.

“Let’s Groove” er produceret af Henrik Milling, Nicolai Molbech, Jan Glæsel og Kulturværftet.


 

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: