INFO

Kulturnat på Kulturværftet – SKAB

Info: Gratis adgang


HVOR SKAL SKABET STÅ? Fællesskab og venskab. Skab dig tosset, skab frihed, skab autencitet. I år kredser vi om skabe og skabelser, når Biblioteket, Værftsmuseet og Spisehuset byder på aktiviteter for nysgerrige børn og voksne. Levende musik og sang, gode historier, bevægelse og oplæsning. Foran huset er bålet tændt og maden klar. Kom og skab dig!

Allerede fra kl. 17 kan børn og barnlige sjæle skabe bogskulpturer ud af bibliotekets kasserede bøger i børnebiblioteket. Kort efter fyres der op i blåfadet med gratis marshmellows foran Spisehuset, lige som Værftsmuseet slår dørene op for forskellige aktiviteter.

På Dækket i biblioteket holder den lokale historiker Ole Birket-Smith foredrag om Frankenstein, en skabelseshistorie, der i år fylder 200 år. Kort efter slår Spisehusets husorkester Olsen & Madsen & Olsen strengene an til levende musik i to sæt ved bålfadet uden for huset, som det efterhånden er traditionen på Kulturnatten.

Klokken 19 stiller det store kor OPEN VOICES op til koncert på Store Scene. Koret, hvor over 100 mennesker synger med, synger både pop- og gospelsange. Samtidig kan de legelystne bygge lydmaskiner i workshoppen Lyd & Teknologi. Workshoppen afsluttes med en lille performance på de nybyggede instrumenter og lydmaskiner. Og har man efterfølgende brug for noget helt andet, inviterer Kenneth Plon indenfor på Lille Scene til en guidet opdagelsesrejse ud i, hvad meditation er i praksis. Samtidig spiller Kronborg Brass op på Den Røde Plads.

Aftenens program slutter, når den store samlede afslutning på Kulturnatten, Johnny´s stunt show, folder sig ud på Axeltorv.


Programoversigt

kl. 17:00 – Skab din egen bogskulptur, Børnebiblioteket
kl. 18:00 – Frankenstein, en skabelseshistorie, fylder 200 år, Dækket
kl. 18:00 – Bålfad, foodtrucks og marshmellows, På kajen foran Spisehuset
kl. 18:00 – Oplev værftsstemningen, Værftsmuseet
kl. 18:30 – Husorkesteret spiller på kajen, Foran Spisehuset
kl. 19:00 – Koncert med Open Voices, Store Scene
kl. 19:00 – Skab din egen lyd, workshop, Dækket
kl. 20:00 – Frihed i Nuet – meditation i praksis, Lille Scene
kl. 20:00 – Kronborg Brass, Den Røde Plads
kl. 22:00 – Fælles afslutning på Axeltorv

Se hele programmet med beskrivelser her (åbner i .pdf)
  • Arrangeret af:
  • Arrangeret af:
  • Arrangeret af: