INFO

 • Pris: 135 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet / Store Scene
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 17. Februar 2019 16.00
 • Kategori: Koncerter

Meditation & koncert: Josephine Opsahl (DK)

Info: Koncerten foregår liggende / Yogamåtter, puder og tæpper er til rådighed / Bemandet garderobe tilgængelig (20 kr.)


Denne eftermiddag inviteres nysgerrige sjæle til en helt særlig koncert med fokus på krop og lyd. Første del består af en mini-workshop med fokus på åndedræt og meditation efterfulgt af en fantastisk sanselig koncert med danske Josephine Opsahl.

Workshoppen stiller skarpt på kroppen, og giver publikum en mulighed for at få sænket pulsen. Det skaber de bedst mulige omstændigheder for efterfølgende at lade sig rive med af musikken. Vi starter med åndedrættet som følges op med en meditations session, der glidende flyder over i en ambient koncert med publikum liggende på yogamåtter.

Alle kan være med, og alle er velkomne.

 

JOSEPHINE OPSAHL

Josefine Opsahl har de seneste år markeret sig som en alsidig og innovativ cellist. I klassiske sammenhænge spiller hun ofte koncerter både som solist og i forskellige kammerbesætninger og spiller til daglig med musikere som accordeonist Bjarke Mogensen, blokfløjtenist Pernille Petersen og mezzosopran Andrea Pellegrini. Derudover er Josefine kernemedlem og drivkraft i improvisations -og lydkollektivet ‘We like We’, samt det progressive folkemusikensemble ‘Kottos’. Begge ensembler udforsker grænselandet for den klassiske genre.

Som cellist er Josefine især tiltrukket af den ny kompositionsmusik, avantgardistiske udtryksformer, og brug af elektronik samt improvisation. Det afspejler hendes musikalske virke tydeligt. Denne eftermiddag er således dedikeret til solo cello, hvor publikum får mulighed for at flyde afsted til lyden af et helt unikt talent.

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: