INFO

 • Pris: 450 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet / Store Scene
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 14. Februar 2020 20.00
 • Døre åbner: Kl. 19:30
 • Kategori: Koncerter

KONCERT: BO KASPERS ORKESTER (SE) (UDSOLGT)

Info: Nummererede siddepladser (Der kan være begrænset udsyn fra balkonen) / Bemandet garderobe tilgængelig (20 kr.) / Spis før koncerten i Spisehuset – bestil bord her
Är du från Sverige? Köp din biljett till färjan med ForSea tillsammans med konsertbiljetten på sidan och spara 50%


Det elskede svenske band kalder det nye album ”en ren soulplade”. Til koncerten kan man opleve de nye sange live samt klassikere fra det solide bagkatalog.

Bo Kaspers Orkester er kendt for deres særegne blanding af soul, pop, jazz og svensk visetradition. I november udgiver orkestret deres 12. album kaldet ”23.55” og følger op med en koncertrække rundt i hele Norden til foråret.

Bandet fortæller om albummet, ’23.55’:

“Det er en samling af sange, som det har taget os næsten tre årtier at blive i stand til at lave. En ren soulplade. Vi har været der tidligere – soulen ligger i vores DNA – men det føles som om, at vi først nu er klar, har stemmen og teksterne til at kunne gøre det fuldt ud. Forbillederne har været givne. Nutidens soul, der er lavet efter uendelige timer foran en computer, lader vi vores yngre kollegaer om. Vi har skrevet sangene, øvet dem, testet dem foran publikum for til sidst at indspille dem i løbet af nogle få dage i studiet”.

Bo Kaspers Orkester har solgt over 2,5 millioner albums i løbet af deres 28 år som band.

”Vores bedste tid er lige nu. Siden begyndelsen af 1990’erne har vi rejst rundt som musikalske handelsrejsende, og det føles nu som om – for at anvende ishockey termer – at vi har spillet to perioder, og at vi nu er i begyndelsen af den sidste tredje periode. Nu er det tid til at give den gas!,” fortæller bandet.

Så er der en ny single fra Bo Kaspers Orkester…

Posted by Kulturværftet on Thursday, October 31, 2019

 

 

Lyt til Bo Kaspers Orkester på Spotify

 • Arrangeret af:
 • Arrangeret af:
 • Støttet af: